Sporturi

Campionul mondial de box Amir Khan nu crede că este vorba de nici un virus venit din China. “Turnurile 5 G au provocat pandemia!”

05.04.2020 | 21:29
Campionul mondial de box Amir Khan nu crede ca este vorba de nici un virus venit din China Turnurile 5 G au provocat pandemia
ADVERTISEMENT

Nu toată lumea crede că pandemia de COVID 19 vine din China, unde oamenii au mâncat șerpi și lilieci și s-ar fi produs mutațiile genetice de la animale la om.

Campionul mondial de box Amir Khan nu crede în teoria virusului venit din China

Amir Khan are 33 de ani și este campion mondial de box la categoria semiușoară. Amir Khan este englez, născut la Bolton din părinți pakistanezi. Este recunoscut drept unul dintre cei mari filantropi din lumea sportului, având propria fundație care oferă ajutor în diverse situații.

ADVERTISEMENT

Pentru Amir Khan nu există nici un virus care a venit din China să facă prăpăd. Pugilistul acuză fățiș implementarea în lume începând de anul trecut a noii tehnologii 5G, aceasta fiind cauza pandemiei de COVID 19.

Ar putea fi și pentru controlarea populației

„Nu cred că vine din China. Asta este o minciună. Oamenii spun că cei din China au mâncat șerpi și lilieci și că otrava lor s-a combinat. Asta este o prostie. Voi chiar credeți asta? Eu nu.

ADVERTISEMENT

Nu credeți că are de-a face cu turnurile 5G care sunt construite? E creat de oameni. Cu un motiv – ca să testeze tehnologia 5G.

În China cele mai mari turnuri 5 G au fost ridicate chiar la Wuhan!

Ar putea fi și pentru controlarea populației – să scape de mulți dintre noi, mai ales când spun că oamenii bătrâni sunt vulnerabili. Uitați-vă la turnurile astea pe care le ridică – apoi ne spun să nu ieșim afară”, a spus Khan.

ADVERTISEMENT

Întâmplător sau nu, în sprijinul teoriei lui Kahn, desigur respinsă cu vehemență de oamenii de știință și de multă lume, care nu crede în conspirații, tocmai la Wuhan s-au montat anul trecut cele mai mari turnuri 5G din China și iar întâmplător pandemia a început să dea înapoi în China după ce aproximativ 8 milioane de persoane au reziliat contractele de telefonie mobilă. Și, tot întâmplător, în Italia s-a pus la punct spre sfârșitul anului trecut, în Lombardia, prima serie din sistemul 5 G și la fel în Spania, la Madrid, iar la București a început din ianuarie 2020.

Tehnologia 5 G declarată sigură de ICNIRP

Conform tabloidului The Sun, teoria cu privire la legătura dintre tehnologia 5G și noul coronavirus a luat naștere luna trecută, după apariția unui videoclip de la o conferință de sănătate ce a avut loc în Statele Unite, unde s-a spus că Africa nu este la fel de afectată de COVID-19 deoarece „nu este o regiune unde există 5G”.

ADVERTISEMENT

Organizația Full Fact afirmă că „nu există dovezi că 5G este dăunător oamenilor”, iar tehnologia a fost declarată sigură de ICNIRP, comisia internațională care stabilește limitele sigure ale expunerii la radiații.

 

ADVERTISEMENT