Sport

Campionul mondial la Formula 1, britanicul Lewis Hamilton, se gândește la retragere. “Am zile când nu mai am nicio motivație”

25.05.2020 | 14:17
Campionul mondial la Formula 1 britanicul Lewis Hamilton se gandeste la retragere Am zile cand nu mai am nicio motivatie
ADVERTISEMENT

Campionul mondial la Formula 1, britanicul Lewis Hamilton, recunoaște că are momente când se gândește la retragerea din activitate, deși nu are decât 35 de ani.

Hamilton are momente când se gândește la retragere

Hamiltonse află în ultimul an de contract cu echipa Mercedes și încă nu s-a decis dacă va semna o prelungire de contract, dacă va încerca o altă provocare sau dacă se va retrage.

ADVERTISEMENT

El a câștigat de șase ori titlul mondial, mai având nevoie de un singur succes pentru a fi egalul lui Michael Schumacher la succese în Formula 1. Germanul s-a oprit la șapte titluri mondiale, Hamilton l-ar putea egala chiar în acest sezon, care se pare că va începe în luna iulie.

Sunt zile când se scoală groggy, fără motivație

Însă britanicul a vorbit despre faptul că sunt zile când se scoală groggy, fără motivație. “Am zile când pur și simplu mă trezesc groggy, fără nici un fel de motivație de mă pregăti. 

ADVERTISEMENT

„Mă gândesc «Doamne, încotro ne îndreptăm? Ce urmează? Ar trebui să renunț la curse?». Mă gândesc la multe, dar după o oră îmi trece și spun «La naiba! Iubesc ceea ce fac. De ce aș lua în considerare să renunț?». Din punct de vedere mental, contează să te simți bine.”

Consideră că e important să știi să te iubești așa cum ești

Hamilton consideră că este foarte important să știi să te iubești pe tine, să îți placă totul la tine „Mental este cu adevărat important a te simți bine cu tine.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre a găsi o modalitate de a te asigura că te iubești pe tine însuți. Trebuie să fii capabil să te iubești și să te simți confortabil așa cum ești.

Se consideră a fi într-o formă destul de bună

Am petrecut foarte mult timp asigurându-mă că mă apreciez suficient,  să recunosc lucrurile pe care le fac bine, dar și atunci când eșuez și nu o fac atât de bine.”

ADVERTISEMENT

Britanicul consideră că deși nu a alergat în nici o cursă în acest an e într-o formă destul de bună. “Sunt într-o formă destul de decentă, dar pot fi întotdeauna într-o formă mai bună.  ‘La naiba, am un pic de grăsime aici. Trage, trebuie să muncești mai mult, Trebuie să merg și să alerg mai mult. În realitate, nu prea am grăsime. Dar așa mă văd. Important e că îmi iese repede din minte. Pentru că sunt oameni care bagă asta adânc în mințile lor și cu greu le mai pot scoate.”

ADVERTISEMENT