Advertorial

Campionul Vlad Cazino câștigă distracție la sloturi timp de un an – 10.000 de rotiri lunar

Un mega premiu de 120.000 rotiri cu câștiguri cash este pus în joc de Vlad Cazino într-un veritabil campionat de cazino online! Totul se întâmplă exact în perioada desfășurării Campionatului European de fotbal.
14.06.2021 | 19:37
Campionul Vlad Cazino castiga distractie la sloturi timp de un an  10000 de rotiri lunar

Așadar, chiar dacă urmărești atent parcursul favoriților tăi la EURO 2020, vestea bună este că te poți implica în mod direct într-un campionat în care poți să fii vedetă și să primești marele premiu.

„Terenul de joc” este pe vladcazino.ro, eligibile în noua campanie promoțională fiind toate jocurile de sloturi, live casino și bingo. Așadar, ai de unde alege, iar dincolo de posibilele câștiguri la aceste jocuri, rulajul generează puncte în clasamentul promoției 120.000 rotiri gratuite pentru Campionul Vlad Cazino”.

În prim-plan este “cel mai blanao premiu din istoria șmecherifică a tuturor cazinourilor online”, după cum spune vampirul Vlad, adică cele 10.000 de rotiri / lună timp de 12 luni (la alegere lunar între Burning Hot, Book of Dead, Super Wild Megaways, Piggy Riches sau Mega Flip).

Însă, așa cum am precizat mai sus, există premii în campanie, nu doar acest premiu! La finalul promoției Vlad Cazino, 100 de jucători cu un punct minim în clasament vor câștiga 100 de rotiri gratuite cash la slotul Legacy of Dead (valoarea unei rotiri gratuite este de 0,50 RON), prin extragere aleatorie.

12 luni de distracție asigurată de Vlad Cazino pentru câștigător

Dacă EURO 2020 durează doar o lună, distracția la Vlad Cazino este mereu disponibilă! Oricând ești întâmpinat cu multe resurse de divertisment în cazinoul online, plus surprize precum actuala campanie promoțională – 120.000 de rotiri bonus, cu câștiguri cash, împărțite în mod egal pe parcursul a 12 luni.

Este super simplu să participi la campania promoțională Vlad Cazino!

Mai întâi, optezi pentru campanie în contul de client, adică o simplă formalitate, dar necesară pentru a fi luat în calcul în clasament. Mai departe, joci minim 30 RON la sloturi sau Live Cazino pentru a primi un punct pentru clasament. Dacă joci 30 RON la Bingo, ai două puncte, iar dacă joci 30 RON la sloturi si 30 RON în cazinoul live ai trei puncte (al treilea fiind bonus din partea cazinoului online). Important de menționat este și faptul că numai rulajul realizat după înscrierea în campanie este eligibil pentru clasament!

Accesul la jocurile din colecția Vlad Cazino este și mai simplu acum, cu noua aplicație de mobil Vlad Cazino disponibilă în Google Play începând cu luna iunie 2021.

Cum acumulezi puncte pentru promoție

30 RON rulați la sloturi  = 1 punct

30 RON la orice mese din cazinoul live = 1 punct

30 RON rulați la sloturi + 30 RON în cazinoul live = 3 puncte (al treilea fiind gratis)

Bonus: 30 RON rulați la Bingo = 2 puncte

Așa cum anunța încă de la lansarea din 2018, Vlad Cazino rulează în permanență campanii promoționale, iar cea prezentă, la fel ca majoritatea acestora, se adresează atât clienților noi, cât și celor existenți.

Promoția este deschisă până pe 11 iulie (momentul de final al Campionatului European), așa că doritorii au suficient timp să acumuleze mai multe puncte în clasament și să se apropie de marele premiu garantat, fără tragere la sorți. Nu există nicio limită de puncte ce se pot acumula în campanie, dar este specificat faptul că doar rotirile de minim 0,50 RON sunt acceptate ca rotiri eligibile. Nu uitați să practicați mereu un Joc Responsabil!