News

O radiografie face înconjurul lumii! S-a distrat o noapte întreagă, dar i-a fost ruşine să mărturisească medicului: ce obiect avea blocat în bazin!

O radiografie face înconjurul lumii! Fotografia apărută pe Internet prezintă un caz rar întâlnit în lumea medicală. Aceasta vine din China şi reprezintă bazinul unui bărbat în care se...
16.09.2017 | 00:06

O radiografie face înconjurul lumii! Fotografia apărută pe Internet prezintă un caz rar întâlnit în lumea medicală. Aceasta vine din China şi reprezintă bazinul unui bărbat în care se află o cană! Radiografia cu raze X a făcut ca nişte medici să descopere o cană cu un diametru de 7 cm blocată în bazinul bărbatului.

O echipă de medici din China a declarat ulterior că bărbatul a reclamat o constipaţie dureroasă abia după două zile de la întâmplare, dar chiar şi atunci, nu a mărturisit cum s-a putut întâmpla un astfel de incident. În cele din urmă, medicii din Shanghai au reuşit să extragă cana fără să o spargă. Bărbatul din Guangzhou s-a prezentat la spital reclamând nişte dureri insuportabile, informează Rador. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Cană în rect sau chiar ciocane

Un incident la fel de bizar s-a petrecut şi în România. Un cetăţean s-a prezentat la spital tot cu dureri îngrozitoare de stomac. Medicii i-au făcut o rediografie şi nu mică le-a fost mirarea când au descoperit în bazinul său nu unul, ci două ciocane! Explicaţia a fost una halucinantă!

Bărbatul a spus că a mâncat nişte cireşe cu tot cu sâmburi şi s-a constipat. Nu i-a trebuit mult timp până să se gândească să-şi introducă în rect două ciocane pentru a sparge sâmburii. Bărbatul a scăpat cu viaţă, dar cu reputaţia terfelită.

ADVERTISEMENT