Canadienii, uluiţi de evoluţia Simonei: “You’re on fire!” Ce spune Halep după calificarea în sferturi

Gabriel Esanu   
in Simona Halep
29/07/2016, 00:05
Canadienii, uluiţi de evoluţia Simonei: “You’re on fire!” Ce spune Halep după calificarea în sferturi

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Montreal, după 6-3, 6-3 contra Karolinei Pliskova, şi pare într-o formă excelentă, care i-ar da motive să spere că poate cîştiga turneul din Canada. “You’re on fire”, i-a transmis Simonei canadianul care i-a luat interviu la finalul partidei.

“Mă bucur foarte mult că am reuşit să obţin o nouă victorie şi că am ajuns din nou în sferturile de finală. Mă simt foarte bine aici şi am multă încredere în jocul meu. Am reuşit să obţin mai multe victorii consecutive, iar asta mă ajută enorm. Pliskova este o jucătoare foarte bună, ştiam că va da o replică serioasă în acest meci. Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut şi la acest meci”, a declarat Simona Halep.

În sferturile de finală de la Montreal, Simona Halep o va înfrunta pe cîştigătoarea dintre Petra Kvitova şi Svetlana Kuzneţova.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×