News

Un component al CRAIOVEI MAXIMA are CANCER! Cine îi plăteşte tratamentul

Component al inegalabilei CRAIOVA MAXIMA, Nicolae Tilihoi trece prin momente foarte grele. Bolnav de cancer la prostată, fostul fotbalist, acum în vîrstă de 58 de ani, a fost ajutat de bunul său...
23.08.2015 | 12:37
Un component al CRAIOVEI MAXIMA are CANCER Cine ii plateste tratamentul
ADVERTISEMENT

Component al inegalabilei CRAIOVA MAXIMA, Nicolae Tilihoi trece prin momente foarte grele. Bolnav de cancer la prostată, fostul fotbalist, acum în vîrstă de 58 de ani, a fost ajutat de bunul său prieten Ilie Balaci şi de Gino Iorgulescu, care s-a oferit să îi plătească tratamentul.

INCREDIBIL! Un bărbat a crezut că a cumpărat DOI PUI DE C INE. A ÎNLEMNIT când animalele au ajuns la maturitate. Ce erau, de fapt

“Fac un tratament pentru o boală spre cancer ca să zic aşa. Am avut nevoie de un medicament american. Balaci s-a dus la Gino Iorgulescu şi m-a ajutat LPF cu preţul acestui medicament. E în jur de 15.000 de lei. Am trimis dosarul meu, am făcut un contract cu LPF-ul. Vreau să-i mulţumesc domnului Gino Iorgulescu. A rezolvat totul foarte rapid. Îmi va plăti tot în continuare. E un gest onest şi mi se pare un lucru deosebit ca în trei zile să rezolve tot. Mai ales pentru România. Mă repet, îi mulţumesc şi le doresc tuturor tot binele din lume”, a declarat Nicolae Tilihoi.

ADVERTISEMENT

VESTE ŞOC pentru milioane de ROM NI! Trebuie să se prezinte de URGENŢĂ cu buletinul

Nici CS U Craiova nu a rămas indiferentă la situaţia fostului mare jucător şi i-a acoperit acestuia cheltuielile cu cazarea şi masa cît au durat analizele medicale:

ACCIDENT TERIBIL! Ce a păţit o vedetă TV de la noi!

“Vreau să îi mulţumesc doctorului oncolog Michael Schenker care m-a operat într-o primă fază şi care mă tratează pentru a scăpa de această boală”.

ADVERTISEMENT

LOVITURĂ pentru toţi ROM NII CARE AU FACEBOOK! DECIZIA lui Klaus IOHANNIS e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat!

Nicolae Tilihoi a evoluat pentru Universitatea Craiova pe postul de fundaş central în perioada 1976-1987, fiind coleg în centrul defensivei cu Costică Ştefănescu. Are adunate în tricoul Universităţii Craiovei 294 de meciuri în care a marcat 7 goluri. A fost de două ori campion cu Universitatea Craiova şi a cîştigat 4 cupe ale României. A evoluat cu Universitatea Craiova în 36 de meciuri în cupele europene. A strîns 10 selecţii la echipa naţională.

DEMENŢĂ! De ce şi-a UCIS o MAMĂ trei COPII! Motivul este HALUCINANT!