News

Când a vizitat-o fiul ultima oară pe Zina Dumitrescu! Directorul azilului a recunoscut

28.03.2019 | 16:59
Cand a vizitato fiul ultima oara pe Zina Dumitrescu Directorul azilului a recunoscut

Zina Dumitrescu a murit astăzi, 28 martie! Cu toate că nu avea o relație extrem de strânsă cu fiul său, acesta a mai apucat să o vadă pentru ultima oară în urmă cu o săptămână. Directorul azilului Casa Snagov, din Ghermănești, a făcut declarații despre ultima vizită a lui Cătălin Negreanu. “Viata este o lupta. O lupta permanenta si cu binele si cu raul. Asa sunt de fericita si emotionata, de nu poti sa iti imaginezi! Datorita faptului ca toata lumea a ramas cu mine si inca ma iubeste si inca sunt alaturi de mine, nu pot sa fiu decat foarte fericita. O sa fac o prezentare de moda. Am promis!”, declarat Zina Dumitrescu, pentru Antena Stars, cu ceva timp în urmă.

Când a vizitat-o fiul ultima oară pe Zina Dumitrescu?

 ”A văzut-o acum o săptămână. A venit cu flori, cu fructe. O vizita destul de des! Ei au vorbit și la telefon. Nu știu ce să vă spun exact. Știu că venea la dânsa atunci când avea un pic de timp liber! A avut o perioadă destul de lungă când nu a venit la dânsa, dar în ultima perioadă a venit, au reluat legătura”, a declarat Ioan Casian.

În ultimul său interviu, în cadrul emisiunii Agenția VIP, fosta creatoare mărturisea că nu are poftă de mâncare, dar că adoră cartofii prăjiți. “Cel mai mult îmi plac cartofii prăjiţi. Mănânc o farfurie plină! Dimineaţă sunt sendvişuri cu ceai, seara depinde ce vrei… (…). N-am poftă de mâncare, nu ştiu. O să mănânc forţat, până la urmă. Nu întotdeauna pofta de mâncare e legată de pofta de viaţă”, a spus Zina Dumitrescu.

Când a vizitat-o fiul ultima oară pe Zina Dumitrescu
Când a vizitat-o fiul ultima oară pe Zina Dumitrescu

Zina Dumitrescu se simțea din ce în ce mai rău

Ion Casian, proprietarul azilului unde a locuit Zina în ultimii mai bine de 8 ani de zilei, a făcut mărturii despre starea de sănătate care părea că se înrăutățește și care prevedea sfârșitul. “În ultima perioadă, a slăbit destul de mult, în jur de 10 kilograme.

La ora actuală, dânsa mănâncă cam jumătate sau sunt zile în care mănâncă şi mai puţin decât o jumătate din meniul nostru, zilnic! Pofta de mâncare a dânsei, precum şi dorinţa ei de a mânca nu mai este la fel de mare cum era acum două-trei luni. În continuare, noi suntem alături de dânsa şi vrem să facem să fie bine, dar nu vrea. E o perioadă mai grea pentru dânsa şi refuză.”