Life

Când apare Avatar 2 pe Netflix. Filmul pe care îl așteaptă milioane de abonați

De când poate fi urmărit Avatar 2 pe Netflix. Pelicula este una dintre dorințele milioanelor de abonați ai platformei de streaming.
31.03.2023 | 15:19
Cand apare Avatar 2 pe Netflix Filmul pe care il asteapta milioane de abonati
De când poate fi urmărit Avatar 2 pe Netflix. Pelicula este una dintre dorințele milioanelor de abonați ai platformei de streaming. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Când apare Avatar 2: Calea Apei pe una dintre cele mai importante platforme de streaming. Filmul pe care îl așteaptă milioane de abonați este difuzat în cinematografele din lume încă de la finalul anului trecut.

De când poate fi urmărit Avatar 2 pe Netflix. Pelicula este una dintre dorințele milioanelor de abonați ai platformei de streaming

De când poate fi urmărit Avatar 2 pe Netflix? Aceasta este întrebarea pe care o pun foarte mulți în momentul de față, pelicula regizată de James Cameron fiind una dintre dorințele milioanelor de abonați ai platformei de streaming.

ADVERTISEMENT

Filmul care este o capodoperă cinematografică aparține studioului 20th Century Fox încă din anul 2016. Acesta nu mai este independent și se află sub conducerea celor de la Disney Plus, ceea ce înseamnă că sunt slabe șanse să fie vizionat pe Netflix.

Reprezentanții companiei americane nu au relații și contracte cu distribuitorul filmului. Din fericire, există posibilitatea ca acesta să fie închiriat, însă doar în Statele Unite ale Americii, cu ajutorul serviciului dvd.com.

ADVERTISEMENT

Acesta aparține platformei de streaming. Prin urmare, filmul Bluray va putea fi închiriat începând cu luna aprilie, asta dacă lucrurile decurg normal. În momentul de față, nu a fost anunțată o dată oficială de lansare pe Disney Plus.

Avatar 2: Calea Apei, pe Disney Plus din 4 aprilie 2023

În Marea Britanie cei care au abonament la Disney Plus pot urmări Avatar 2: Calea Apei încă din 4 aprilie 2023. În plus, filmul este disponibil pentru cumpărare de la Prime Video, iTunes, Microsoft Store și alți retaileri digitali.

ADVERTISEMENT

Totodată, iubitorii peliculei așteaptă o dată de lansare pentru DVD-ul fizic, Bluray și lansarea în 4K. Cel mai probabil a doua parte a filmului ar putea fi disponibilă pe platforma de streaming începând cu luna mai.

Conform digitalspy.com, filmul lui James Cameron a atins un succes record la cinema și a ajuns al treilea cel mai bine vândut film din toate timpurile. Avatar 2: Calea Apei a avut încasări de 2,31 miliarde de dolari.

ADVERTISEMENT

Avatar 2: Calea Apei a fost lansat la 13 ani de la prima parte și e foarte probabil să existe și o continuare. Acest film cu Sam Worthington și Zoe Saldana în rolurile principale ar urma să apară în cinematografele din lumea întreagă undeva spre finalul anului 2024.

ADVERTISEMENT
Tags: