Life

Când apare Avatar 3. Câte părți va avea, până la urmă, celebra serie de filme

La nici 10 zile de la lansarea celui de-al doilea sezon din seria Avatar, deja este stabilită data când apare a treia parte a celebrului film.
25.12.2022 | 13:47
Cand apare Avatar 3 Cate parti va avea pana la urma celebra serie de filme
Când apare Avatar 3. Câte părți va avea, până la urmă, celebra serie de filme. Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După lansarea pe data de 16 decembrie 2022 a celei de a doua părți din seria Avatar, respectiv Calea Apei, regizorul James Cameron a dezvăluit planurile pentru următoarele sezoane. Cel de-al treilea are deja data stabilită.

Avatar 3 urmează să fie lansat în cinematografe

Vorbind recent cu The Hollywood Reporter, James Cameron, regizorul seriei de filme Avatar a dezvăluit că deja are planuri atât pentru un Avatar 6, cât și pentru un Avatar 7.

ADVERTISEMENT

Aș împlini 89 de ani până atunci. Evident, nu voi putea face filme Avatar la infinit, pentru că nu voi mai fi în stare. Ar trebui să instruiesc pe cineva cum să facă asta pentru că, nu-mi pasă cât de inteligent ești ca regizor, dacănu știi cum să faci asta”, a glumit Cameron, analizând cât de mult a trecut de la primul Avatar până la continuarea acestuia, Avatar: Calea Apei.

Cameron a menționat că în prezent, planurile pentru viitorul francizei Avatar includ continuarea acesteia cu un al treilea film – la care deja au terminat filmările – dar și alte două potențiale continuări. Unele părți din Avatar 4 fiind și ele realizate.

ADVERTISEMENT

Astfel, sunt planificate Avatar 3 – pentru 20 decembrie 2024, Avatar 4 – pe 18 decembrie 2026 și Avatar 5 – pe 22 decembrie 2028.

”Performanțe slabe la box office pot pune capăt seriei Avatar”

Deși planurile sunt făcute, regizorul nu excluse nici eșecul în cazul în care performanțele sunt slabe la box office.

ADVERTISEMENT

Piața ar putea să ne spună că am terminat în trei luni. Adică, să completăm povestea în filmul trei și să nu continuăm la nesfârșit”, a spus Cameron pentru Entertainment Weekly.

În același interviu, Cameron a abordat afirmațiile că primul film Avatar are o amprentă culturală minimă sau deloc, în ciuda faptului că prezintă tehnologie revoluționară și este filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

ADVERTISEMENT

Există scepticism pe piață în jurul valorii de `Oh, a avut vreodată vreun impact cultural real?`. Își poate aminti cineva numele personajelor?”

Când ai un succes extraordinar, revii în următorii trei ani.

Așa funcționează industria. Te întorci la fântână și construiești acel impact cultural în timp. 

Marvel a avut poate 26 de filme pentru a construi un univers, cu personajele încrucișate. 

Deci este un argument irelevant. Vom vedea ce se va întâmpla după acest film”, a mai punctat celebrul regizor.

ADVERTISEMENT
Tags: