News

Când apare în România noul iPhone 11 și de la ce magazine îl poți cumpăra. Prețul pornește de la 750 de dolari

10.09.2019 | 14:37
Cand apare in Romania noul iPhone 11 si de la ce magazine il poti cumpara Pretul porneste de la 750 de dolari

Compania Apple lansează pe data de 10 septembrie noile modele de iPhone 11, dar marea întrebare rămâne când apar acestea în România. Noile smarthphone-uri se pare că se vor numi iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, iar  principala îmbunătățire se pare că va fi realizată în sectorul foto-video.

Când apare în România noul iPhone 11

Prețul celor trei telefoane se pare că va porni de la 750 de dolari și va ajunge până la 1100 de dolari. Cel mai scump este iPhone 11 Pro Max, care va costa 1100 de dolari, dar care va oferi și cele mai consistente îmbunătățiri.

Apple obişnuieşte să pună telefoanele la pre-comandă vinerea de după eveniment. Așadar, anul acesta ar trebui să fie scoase la pre-comandă pe data de 13 septembrie, în timp ce dispozitivele ajung în mâinile utilizatorilor şi în magazinele de specialitate abia o săptămână mai târziu.

Când apare în România noul iPhone 11
Când apare în România noul iPhone 11. Sursa foto: gsmarena.ro

România, printre țările din al doilea val de lansare a iPhone 11

Astfel, lansarea iPhone 11 ar putea avea loc oficial pe 20 septembrie pentru ţările din primul val, cum sunt Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franța, Italia și Germania. România s-a aflat mereu în valul al doilea, așadar noile modele de la Apple ar putea ajunge în magazinele din România după data de 28 septembrie.

Prețurile acestora însă vor fi mai mari decât în Statele Unite ale Americii, așadar ne putem aștepta ca cel mai ieftin model să se bvândă în România cu cel puțin 4.000 de lei, pe când cel mai scump poate depăși chiar și 6.000 de lei. Între timp, în România se vând deja huse pentru iPhone 11. Acestea au prețuri cuprinse între 19 și 80 de lei, chiar dacă nu se știe exact cum vor arăta noile modele de la Apple.

Noile iPhone vin cu spațiu de stocare care ar începe de la 128 GB. Apple ar oferi și variante cu 512 GB spațiu de stocare, iar modelele Pro ar avea și 6 GB memorie RAM, alături de procesorul A13 Bionic. Cele mai bune modele vor avea trei camere foto, eventual cu una ultrawide ca noutate absolută.