News

Când apare Samsung Galaxy Note 10 în România și ce preț va avea

12.07.2019 | 11:51
Cand apare Samsung Galaxy Note 10 in Romania si ce pret va avea

FANATIK îți spune când apare Samsung Galaxy Note 10 în România și ce preț va avea, dar și alte detalii pentru cei care vor să-și achiziționeze acest model de telefon. Pasionații trebuie să știe că Samsung Galaxy Note 10 ar putea aduce cele mai mari schimbări pentru această gamă. Astfel, în mod normal, producătorul va lansa mai multe versiuni, inclusiv una 5G, iar funcționalitățile pentru S Pen vor fi mai numeroase ca niciodată.

Când apare Samsung Galaxy Note 10 în România și ce preț va avea

Deși s-a lucrat mult timp în secret la acest telefon, compania a anunțat o dată sigură a prezentării. De remarcat că Samsung Galaxy Note 10 va avea un design similar seriei Galaxy S. Cu toate acestea, modelul își va păstra stylusul S Pen și, atenție, un ecran mai mare decât cele care l-au precedat. Ca de obicei, producătorul a ieșit în evidență prin calitatea ecranelor, astfel că și acest model va fi cu siguranță la înălțime.

O altă întrebare pentru pasionați este legată de camerele foto. Ei bine, acestea vor fi tot numeroase, dar e așteptat și un senzor nou. Samsung Galaxy Note 10 păstrează o caracteristică fermă. Va fi prezentat oficial, la fel ca toate celelalte modele, în New York. Locul, de data aceasta, este Barclay’s Center din Brooklyn. Pe 7 august va avea loc evenimentul, dată de la care telefonul va intra la precomandă. Până la finalul lui august, înainte de noul iPhone, telefonul va ajunge și în magazine.

Când apare Samsung Galaxy Note 10 în România și ce preț va avea. Samsung
FANATIK îți spune tot ce trebuie să știi despre acest model de telefon. Sursa foto – facebook

Cu ce vine nou Samsung Galaxy Note 10

Capitolul noutăți, unul pe care pasionații îl vânează, aduce mai multe detalii. Astfel, seria Galaxy S a fost, în premieră, lansată în patru variante: S10, S10 Plus, S10e și S10 5G. De data aceasta, Galaxy Note 10 nu va fi în atât de multe versiuni, dar ne putem aștepta la două serii. Compania coreeană ar avea o versiune standard, una mai mică, care primește același „e” în denumire, și un model Samsung Galaxy Note 10 5G.

Rămâne o singură întrebare, probabil cea mai fierbinte, cea a banilor pe care pasionații trebuie să-i plătească pentru acest model. Prețul de start al telefonului ar fi situat undeva la 1.100 de dolari pentru versiunea Plus, iar modelul Note 10e e așteptat la circa 900 de dolari. Versiunea 5G ar ajunge la circa 1.300 de dolari.