News

Când apare Top Gun 2. Trailerul oficial a fost lansat deja. Cum arată Tom Cruise la 34 de ani după primul Top Gun

20.07.2019 | 16:36
Când apare Top Gun 2

S-a aflat când apare Top Gun 2! Mai mult, Paramount Pictures a lansat joi și primul trailer al filmului Top Gun: Maverick, iar fanii s-au arătat încântați de continuarea peliculei care l-a avut în prim plan pe tânărul actor Tom Cruise. Acesta revine și în noua peliculă, la 34 de ani distanță.

Când apare Top Gun 2! Momentan, a fost lansat primul trailer

Data de lansare a filmului Top Gun: Maverick a fost fixată pentru 26 iunie 2020. O parte din scene au fost deja filmate la Naval Air Station North Island în luna mai, iar primele imagini din noul film Top Gun au stârnit deja interesul fanilor.

Trailerul filmului a adunat la aproape 24 de ore de la lansare peste 6 milioane de vizualizări pe canalul de YouTube. În noul film, Maverick este instructor de zbor la școala Top Gun și îl are sub aripă pe fiul lui Goose – personaj din filmul original.

Tom Cruise revine în Top Gun, după 34 de ani

Alături de Tom Cruise, din distribuția filmului vor face parte Val Kilmer, Jennifer Connelly, Miles Teller, Jon Hamm şi Ed Harris. În urmă cu 34 de ani, șansa lui Tom Cruise a venit după ce actorul Matthew Modine a refuzat rolul principal în filmul lui Tony Scott, deoarece nu era de acord cu discursul pro-militar al peliculei.

Nici Tom Cruise nu s-a lăsat ușor convind de regizor. „A fost nevoie să-l curtăm puţin pentru a-l convinge. L-am trimis la El Centro (baza aeriană din California unde sunt staţionaţi iarna cei de la Blue Angels – n.r.), a sărit în spatele avionului şi s-a distrat de minune. Atunci avea părul lung până la umeri şi piloţii şi-au spus «O să-l ducem pe hippiotul ăsta în cursa vieţii lui», aşa că l-au aruncat prin aer şi s-au dat peste cap. A aterizat, s-a dus la o cabină telefonică, m-a sunat şi mi-a spus «Accept rolul»”, îşi amintea producătorul Jerry Bruckheimer.

Rolul avea să fie unul foarte important pentru Tom Cruise. Pe lângă succesul înregistrat de peliculă, cu vânzări de peste 350 de milioane de dolari, actorul a lansat și un trend vestimentar. Celebra geacă de piele ”Top Gun” este purtată și acum în toate colțurile lumii!