News

Când ar fi murit, de fapt, Costin Mărculescu. Dan Capatos a lămurit misterul. Video

11.06.2020 | 08:17
Cand ar fi murit de fapt Costin Marculescu Dan Capatos a lamurit misterul Video
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de televiziune și prietenul lui Costin Mărculescu, Dan Capatos, a dezvăluit când ar fi murit, de fapt, actorul. Acesta nu mai fusese văzut de zile bune, iar apropiații săi au intrat în alertă.

Când ar fi murit, de fapt, Costin Mărculescu. Dan Capatos a lămurit misterul

La emisiunea sa de miercuri seară, Dan Capatos a dezvăluit care ar fi putut fi ziua în care Costin Mărculescu să fi încetat din viața.

ADVERTISEMENT

Conform acestuia, actorul nu a mai dat semne de la începutul acestei săptămâni, iar cel mai probabil decesul ar fi survenit luni sau marți.

”La apartamentul lui Costin nu mai răspundea nimeni de vreo trei zile. Câinele pe care îl avea latră și urlă în casă, practic, de luni. De asemenea nu mai răspundea pe nicio rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

Am verificat pe mai multe rețele de socializare și Costin nu mai era prezent pe niciuna dintre ele. Drept urmare am făcut demersurile necesare la Poliție, Pompieri, Deascarcerare, iar echipele de intervenție au ajuns și au confirmat decesul lui Costin Mărculescu.

Costin este invitatul care a fost cel mai des prezent în emisiunile pe care eu le-am realizat. Urma să lanseze o carte și să ajungă la noi în platou.

ADVERTISEMENT

Dumnezeu să îl odihnească”, a spus prezentatorul TV în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena 1.

Costin Mărculescu ar fi împlinit 51 de ani în iunie

Costin Mărculescu, actorul cunoscut publicului și pentru rolul din ”Liceenii”, nu mai fusese văzut de câteva zile. Acesta ar fi împlinit 51 de ani pe 29 iunie.

ADVERTISEMENT

Mărculescu locuia într-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei cu chirie, iar vecinii săi spun că l-au văzut ultima dată sâmbătă când a ieșit cu câinele la plimbare.

În momentul în care au ajuns la locuința sa, pompierii au spart ușa pentru a reuși să intre în apartament. Medicii de pe Ambulanță au fost cei care au găsit trupul neînsuflețit al actorului în cadă.

ADVERTISEMENT