Life

Când ar putea ieși din spital Florin Piersic. Doctorii au vești bune despre renumitul actor

Când ar putea fi externat Florin Piersic din Spitalul Foișor. Medicii au venit cu dezvăluiri importante legat de celebrul artist.
21.05.2024 | 10:55
Cand ar putea iesi din spital Florin Piersic Doctorii au vesti bune despre renumitul actor
Când ar putea fi externat Florin Piersic din Spitalul Foișor. Medicii au venit cu dezvăluiri importante legat de celebrul artist. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Când ar putea ieși din spital Florin Piersic. Doctorii au vești bune despre renumitul actor în vârstă de 88 de ani. Maestrul este internat în unitatea medicală din Capitală de aproximativ două săptămâni, după ce a fost transferat de la Cluj-Napoca.

Când ar putea fi externat Florin Piersic din Spitalul Foișor. Medicii au venit cu dezvăluiri importante legat de celebrul artist

Când ar putea fi externat Florin Piersic din Spitalul Foișor. Medicii au venit cu dezvăluiri importante legat de celebrul artist. Actorul se recuperează după ce a făcut septicemie și i-a fost montată o proteză provizorie de genunchi.

ADVERTISEMENT

În prezent, starea sa de sănătate este una bună, cu toate că se deplasează cu ajutorul unui cadru. Medicii au transmis că în curând Mărgelatu poate părăsi unitatea medicală pentru a se întoarce acasă, la cei dragi.

„Veştile sunt bune. Evoluția e favorabilă. Într-un interval relativ scurt, în funcţie de cum vor merge toate în dinamică se poată să ajungă acasă aşa cum dumnealui își doreşte, familia şi noi.

ADVERTISEMENT

Va fi un interval destul de scurt, cu condiția ca lucrurile să evolueze bine. Și asta nu înseamnă că în momentul în care ajunge acasă nu va mai fi monitorizat în continuare: recuperarea ortopedică, procesul infecţios care trebuie să fie rezolvat, cardiologic.

Și cu siguranță, această monitorizare va presupune o perioadă lungă de timp”, a declarat medicul infecționist Adrian Marinescu despre starea de sănătate a lui Florin Pierisc, pentru observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Florin Piersic, nevoit să ajungă din nou pe masa de operație

Florin Piersic mai are nevoie de două intervenții chirurgicale. Operațiile urmează să aibă loc după ce renumitul actor se recuperează complet. Una dintre acestea trebuie să înlocuiască proteza provizorie de la genunchi cu una permanentă.

A doua intervenție va fi la inimă pentru că artistului îi trebuie un nou stimulator cardiac. Cardiologii de la Cluj-Napoca au venit cu două variante în această privință. Operația poate avea loc la Cluj sau în Capitală.

ADVERTISEMENT

„Dacă îşi doreşte să îl ajut tot eu pe linia asta sunt două variante: o variantă ar fi în momentul în care lucrurile sunt foarte bune din punct de vedere al stării lui generale, deplasarea lui la Cluj la Institutul Inimii.

A doua variantă este dacă maestrul îşi doreste şi acceptă şi colegii din Bucureşti, să merg în Bucureşti şi alături de colegi de-ai noştri, în unul din spitalele cu maximă competenţă din Bucureşti, să facem o astfel de procedură”, a spus Horia Roşianu, medic chirurg Institutul Inimii Cluj, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”