News

Când ar putea lansa HBO noul serial din universul Game of Thrones. Despre ce ar fi vorba în noua serie

09.05.2020 | 19:19
Cand ar putea lansa HBO noul serial din universul Game of Thrones Despre ce ar fi vorba in noua serie
ADVERTISEMENT

Noul serial din universul Game of Thrones ar putea fi lansat de HBO în 2022. Noua serie, care va avea zece episoade, va duce telespectatorii cu 300 de ani în urmă. Aceștia vor vedea istoria Casei Targaryen și vor face cunoștință cu strămoșii lui Daenerys Targaryen.

HBO ar putea lansa noua serie din Game of Thrones în 2022

Potrivit producătorului executiv HBO, Casey Bloys, House of the Dragon din Game of Thrones va fi lansată de HBO, va apărea, cel mai probabil, în 2022, în Marea Britanie-Sky AAtlantic și NowTV și va avea la bază cartea “Foc și sânge”, scrisă de Ryan Condal și George Martin. Noua serie din Game of Thrones ne duce înapoi în vremea lui Aegon Targaryen, care s-a autoproclamat rege. El a început cel mai înfricoșător război de cucerire care a dus la formarea celor  Șapte Regate și a Tronului de Fier.

ADVERTISEMENT

Dar cel mai important, vor ieși la iveală motivele care au stat la baza Războiului Civil din Targaryen. Toate aceste detalii, însă, nu au fost încă dezvăluite, scrie nextalerts.com

Ce personaje se întorc

Vom vedea istoria Westoros, inclusiv strămoșii Starks, Lannisters, Baratheons și regele de atunci, Aegon Targarye, împreună cu soțiile sale surori, Rhaenys și Visenya. Conform zvonurilor de încredere, castingul pentru noua serie a început încă din februarie 2020.

ADVERTISEMENT

HBO a cântărit foarte bine perioada de timp dintre serii, pentru că s-a dorit păstrarea esenței. De asemenea, poveștile din House of the Dragon trebuie să fie convingătoare, deoarece vor reprezenta coloana vertebrală a tuturor evenimentelor care s-au desfășurat ulterior.