Sport

Veste bună pentru Universitatea Craiova: Ante Roguljic își pregătește revenirea pe gazon. Ce se întâmplă cu Antoine Conte și Valerică Găman. Exclusiv

FANATIK a aflat cănd ar urma să revină Ante Roguljic la Universitatea Craiova, după accidentarea suferită la antrenamentul dinaintea partidei cu Rapid.
27.01.2022 | 13:26
Veste buna pentru Universitatea Craiova Ante Roguljic isi pregateste revenirea pe gazon Ce se intampla cu Antoine Conte si Valerica Gaman Exclusiv
FANATIK a aflat cănd ar urma să revină Ante Roguljic la Universitatea Craiova, după accidentarea suferită la antrenamentul dinaintea partidei cu Rapid
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, mijlocașul Ante Roguljic nu a evoluat în partida Universitatea Craiova – Rapid, 1-0, deoarece s-a accidentat la ultimul antrenament dinaintea acestui meci.

Când ar urma să revină Ante Roguljic la Universitatea Craiova

FANATIK a aflat că Ante Roguljic va reveni la echipă peste două săptămâni. Ceea ce înseamnă, cel mai probabil, că Laurențiu Reghecampf se va putea baza pe mijlocașul croat la meciul cu Dinamo, care va avea loc pe 10 februarie.

ADVERTISEMENT

Până atunci, Universitatea Craiova va juca vineri, de la ora 20:00, în deplasare, contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Ambele echipe ar putea întâmpina probleme din cauza temperaturilor scăzute care vor fi la ora meciului, lucru punctat și de Laurențiu Reghecampf la conferința de presă premergătoare meciului cu trupa lui Cristiano Bergodi.

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 35 de puncte obținute după 22 de meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Antoine Conte și Valerică Găman

Antoine Conte, alt jucător important aflat în infirmeria Universității Craiova, urmează să revină la echipă peste aproximativ o lună. Fundașul, în vârstă de 27 de ani, s-a operat în luna noiembrie a anului trecut, din cauza unei accidentări suferite în derby-ul cu Dinamo.

Valerică Găman va fi din nou la dispoziția lui Laurențiu Reghecampf, cel târziu, la finalul lunii aprilie. „Stâlpul” din apărarea Universității Craiova a suferit o intervenție chirurgicală la tendon, în decembrie 2021, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, după o accidentare suferită în meciul cu Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are probleme și la mijlocul terenului, din cauza absenței lui Lyes Houri. Fotbalistul francez s-a accidentat în cantonamentul din Antalya (Turcia) și va rata restul sezonului competițional.

Universitatea Craiova a scăpat de COVID-19

Universitatea Craiova a fost greu încercată de COVID-19, în acest început de an. Formația olteană a avut nu mai puțin de 14 jucători infectați cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Din fericire, în prezent, toți jucătorii sunt vindecați. Însă, din informațiile FANATIK, Laurențiu Reghecampf nu se va putea baza pe niciunul dintre jucătorii care au avut cumplitul virus, deoarece nu sunt pregătiți din punct de vedere fizic.

Trupa lui Laurențiu Reghecampf a început cu dreptul 2022, reușind să o învingă pe Rapid, cu 1-0, prin golul marcat de Elvir Koljic.

  • 19.58 milioane de euro este cota lotului Universității Craiova, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – Universitatea Craiova: 3,10 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT