Life

Când are loc finala Casa Iubirii. Cu ce premiu vor pleca acasă marii câștigători ai show-ului matrimonial

Primul sezon al show-ului matrimonial, Casa Iubirii, prezentat de Andreea Mantea, se apropie de sfârșit. Când va avea loc însă marea finală?
27.12.2022 | 14:44
Cand are loc finala Casa Iubirii Cu ce premiu vor pleca acasa marii castigatori ai showului matrimonial
Andreea Mantea a anunțat când are loc finala sezonului 1 de la Casa Iubirii. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Show-ul Casa Iubirii a făcut furori în ultimele luni de zile. Aici am putut vedea povești de viață impresionante, apropieri între concurenți, dar și mici conflicte.

Când are loc finala primului sezon Casa Iubirii

Se pare însă că primul sezon se apropie de final, așa că doar doi concurenți vor pleca acasă cu premiul cel mare.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a anunțat când va avea loc finala Casa Iubirii, dar și ce îi așteaptă pe concurenți. Prezentatoarea emisiunii spune că evenimentul va avea loc pe 15 ianuarie, așa că mai este doar foarte puțin timp.

Ce premiul ajung să primească câștigătorii? Conform regulilor, cei doi parteneri de la Casa iubirii pleacă acasă cu un trofeu, dar și cu un premiu de 75.000 de lei, pentru fiecare.

ADVERTISEMENT

Cea mai nerăbdătoare este Andreea Mantea, care povestește că după un an intens, s-au întâmplat destul de multe.

Și concurenții la rândul lor stau cu sufletul la gură, având în vedere că nu se știe cine va câștiga premiul cel mare.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că au fost momente în care unele persoane au ajuns să fie și descalificate după anumite gesturi făcute, contrar regulamentului.

”Iată că, după atâtea luni, vine mult așteptatul moment, Marea Finală ! După aproape un an de trăiri intense, de limite depășite, de fiori de iubire, de lupte interioare și lacrimi de tristețe și fericire, iată că primul sezon al emisiunii ajunge la final.

ADVERTISEMENT

Am și eu emoții uriașe, atât pentru mine, cât și pentru ei, pentru că a fost o perioadă lunga, foarte intensă în trăiri; concurenții mi le-au transmis de fiecare dată.

Cei care și-au demonstrat cel mai mult iubirea să câștige! Le țin pumnii și ne vedem în finală”, a spus Andreea Mantea.

Concurenții au trăit intens 300 de zile în Casa Iubirii

Totodată, vedeta le-a mulțumit și telespectatorilor care s-au uitat la fiecare ediție a emisiunii cu sufletul la gură.

Andreea Mantea spune că show-ul matrimonial și-a atins scopul, adică a demonstrat că iubirea există, dincolo de aparențe. În total, spune vedeta, concurenții au trăit intens aproape 300 de zile, cu fel de fel de situații, unele plăcute altele neplăcute.

Vedeta a mai adăugat și că marea finală a primului sezon Casa Iubirii urmează să fie difuzată duminică, 15 ianuarie, de la ora 16.00, dar și de la ora 19.00.

Astfel, fanii show-ului știu deja când să fie cu ochii pe micile ecrane. Amintim că au început și preselecțiile pentru noul sezon Casa Iubirii în urmă cu doar câteva săptămâni, iar în mai multe orașe din țară, cei interesați au putut merge la casting.

ADVERTISEMENT