Life

Când are loc finala Chefi la cuțite. Concurenții sunt mai aproape de premiul de 30.000 de euro

Finala emisiunii culinare „Chefi la cuțite” se apropie cu pași repezi. Producătorii show-ului prezentat de Irina Fodor au anunțat când vor afla telespectatorii cine intră în posesia premiului în valoare de 30.000 de euro.
07.06.2021 | 20:55
Cand are loc finala Chefi la cutite Concurentii sunt mai aproape de premiul de 30000 de euro
ADVERTISEMENT

Potrivit paginademedia.ro, marea finală de la Antena 1 urmează să se desfășoare pe parcursul a două ediții. Cei mai buni concurenți din sezonul cu numărul 9 sunt gata să dea totul pentru a intra în posesia trofeului cel mare.

Concret, finala show-ului culinar „Chefi la cuțite” va avea loc în zilele de 15 și 16 iunie, care vor pica marți și miercuri. O altă veste bună pentru cei din fața micilor ecrane este legată de zilele în care se difuzează emisiunea în continuare.

ADVERTISEMENT

Mai exact, săptămâna viitoare, telespectatorii postului de televiziune Antena 1 pot urmări cea mai iubită emisiune culinară patru zile consecutive, și anume duminică, luni, marți și miercuri.

Chefi la cuțite, tot mai aproape de marea finală. Când se desfășoară

Lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro este tot mai dificilă pentru concurenții rămași în joc. În momentul de față mai sunt doisprezece candidați în bucătăria emisiunii culinare.

ADVERTISEMENT

Din păcate, participanții de la „Chefi la cuțite” vor fi și mai puțini până în ziua finalei pentru că vor mai exista și alte eliminări, după cum arată regulamentul concursului.

Norocoșii care se vor confrunta în competiția extrem de dificilă de la Antena 1 vor fi nevoiți să scoată la înaintare toate trucurile de care dispun. Lupta nu este una ușoară și multe schimbări pot avea loc până în ultima ediție.

ADVERTISEMENT

Cine este Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 8

Sezonul anterior a fost câștigat de Ionuț Belei, care s-a luptat cu Maria Șandru și Roxana Blenche, concurenta care era văzută drept favorita pentru marele premiu de la Chefi la cuțite.

Ionuț Belei, fostul concurent din echipa lui Sorin Bontea, a mărturisit în audițiile de la Antena 1 că are diplomă de tehnician în instalații electrice, dar a descoperit pasiunea pentru gătit în timp ce lucra în construcții, în Germania.

ADVERTISEMENT

Ulterior, câștigătorul de la Chefi la cuțite s-a angajat ca ospătar și a învățat mai mult din tainele bucătăriei. A reușit să lucreze inclusiv cu chefi cu stele Michelin și a demonstrat că poate găti în condiții de stres maxim.

„Pentru mine chef Sorin Bontea a fost și va fi în continuare un exemplu și de la el am învățat ce e cel mai bun și mi-a dat cel mai important sfat de la un mentor.

Vă mulțumesc din suflet și sper că nu v-am dezamăgit”, i-a spus Ionuț Belei mentorului său de la Chefi la cuțite, în emisiunea Xtra Night Show, prin intermediul unui apel video, conform romaniatv.net.

ADVERTISEMENT