Life

Când are loc finala Mireasa, sezonul 7. Surpriza uriașă pregătită în secret de Antena 1

Finala Mireasa va avea loc în doar câteva săptămâni, iar FANATIK are data exactă! Antena 1 și Simona Gherghe pregătesc un final de sezon de zile mari!
23.05.2023 | 11:30
Cand are loc finala Mireasa sezonul 7 Surpriza uriasa pregatita in secret de Antena 1
Când va avea loc finala Mireasa, sezonul 7. Foto: Antena 1/ decordepoveste.ro/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat când are loc finala Mireasa. Sezonul actual se apropie încetul cu încetul de deznodământ! Publicul, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată, va desemna marii câștigători ai reality-show-ului matrimonial.

Când va avea loc finala Mireasa, sezonul 7. Antena 1 a stabilit data, în secret, dar FANATIK a aflat

Cel de-al șaptelea sezon al competiției se va termina undeva aproape de mijlocul verii, într-o zi de luni.

ADVERTISEMENT

Emisiunea prezentată de Simona Gherghe va ajunge la final pe data de 10 iulie 2023! Așadar, aceasta e data în care telespectatorii vor avea ocazia să își voteze preferații pentru ultima oară în această ediție. Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, în finala Mireasa, producătorii au pregătit mai multe surprize pentru concurenți și telespectatori, iar una dintre ele va surprinde pe toată lumea.

Sezonul 7 a fost, de departe, cel mai controversat din toate edițiile realizate până acum de Antena 1. O serie de scandaluri au umbrit reality-show-ul matrimonial, producătorii fiind acuzați de-a lungul ultimelor luni de tot felul de lucruri, printre care că ar favoriza anumite persoane înscrise în show.

ADVERTISEMENT

O ediție plină de controverse: de la ”cuplul” Alex-Mihai până la suspiciuni de fraudare a voturilor

O parte a acuzațiilor aduse de comunitatea Viperele vesele au fost demontate de producători, printre care aceea că ar eutanasia niște câini adunați pe lângă casa din Buftea dacă nu și-ar fi găsit stăpâni.

Dar asta nu e singura controversă cu care realizatorii concursului s-au lovit. Apropierea dintre doi băieți, Alex și Mihai, a trezit semne de întrebare cu privire la legătura lor. Fanii au interpretat gesturile dintre cei doi ca fiind mai mult decât unele de prietenie. Așadar, pentru prima oară în istoria acestui show, publicul s-a trezit cu un ”cuplu” care părea gay, dar care a fost spart imediat de apariția lui Hatice în viața lui Mihai.

ADVERTISEMENT

Cât despre Hatice, partenera care l-a dat uitării pe Alex, s-a spus că aceasta ar fi practicat cea mai veche meserie din lume și că a consumat droguri în trecut. În urma dezvăluirilor despre viața concurentei, făcute de Viperele vesele, Hatice a trebuit să recunoască, ațâțată de Simona Gherghe că, într-adevăr, fostul ei iubit a făcut trafic de persoane și de droguri. Hatice a trăit, multă vreme, din banii produși de fostul partener proxenet, despre care nu are amintiri tocmai plăcute.

Petiția care a zguduit producția Mireasa

Apoi, fanii emisiunii, împreună cu comunitatea Viperele vesele, au inițiat o petiție prin care au cerut producătorilor să arate publicului voturile pe care concurenții le primesc prin SMS. Mulți oameni au pus la îndoială clasamentul, mai ales după ce Hatice a fost pe locul întâi săptămână după săptămână.

ADVERTISEMENT

„Conform formatului emisiunii Mireasa, telespectatorii sunt cei care decid clasamentul în top al concurenților, dar și în cazul eliminărilor. Solicităm transparența voturilor la fiecare gală săptămânală. Să se comunice numărul exact de voturi prin SMS și aplicația Antena 1, pentru fiecare concurent în parte.

Solicităm să se arate public în emisiunea live extrasul cu voturile SMS și aplicația. Considerăm că, trăind în era tehnologiei, acest lucru poate fi ușor de realizat.

Vrem ca voturile să fie decise de public și nu de producție. Vrem să se știe de la începutul săptămânii ce eliminări vor fi (de fete, de băieți) și nu făcute de staff în funcție de interesul pentru audiență sau afinități personale”, se arată în petiția pe care și Viperele vesele au semnat-o.

Două cupluri vor să se căsătorească în finala Mireasa din 10 iulie 2023

Până acum, două cupluri și-au exprimat dorința de a se căsători în acest sezon. Prima cerere în căsătorie a avut loc pe stadionul din Giulești, acolo unde Dima a întrebat-o pe Sabrina dacă vrea să fie soția lui.

Nu departe de ieri, 22 mai, un alt băiat i-a cerut mâna uneia dintre fete. Dani și Daiana este, astfel, al doilea cuplu care are intenții cât se poate de serioase. Emisiunea Mireasa este difuzată la Antena 1 de luni până vineri, de la orele 14:00 și 17:00.

ADVERTISEMENT