Life

Când are loc finala Splash! Vedete la apă. Cine se va lupta pentru marele premiu

Când are loc finala „Splash! Vedete la apă”. Află ce nume din showbiz se vor duela pentru trofeu și marele premiu.
11.09.2021 | 15:33
Cand are loc finala Splash Vedete la apa Cine se va lupta pentru marele premiu
ADVERTISEMENT

Finala emisiunii „Splash! Vedete la apă” va avea loc în curând. Au mai rămas doar câteva vedete care se vor duela pentru trofeul acestui sezon. Ultimele șase nume cunoscute din showbiz vor sări în apă în ediția de sâmbătă, 11 septembrie 2021.

Show-ul de la Antena 1 ajunge la final, iar telespectatorii așteptă marea finală cu sufletul la gură. Iată care sunt vedetele care vor sări în apă în finală.

ADVERTISEMENT

Când are loc finala Splash! Vedete la apă

Finala emisiunii „Splash! Vedete la apă” va avea loc duminică, 12 septembrie, de la ora 20:00. Opt vedete au ajuns în finală și sunt gata să-i impresioneze atât pe jurați, cât și pe telespectatori.

În ediția din această seară, înainte de marea finală, alte șase vedete vor sări în apă: Anca Bucur, Emanuel, Crina Abrudan, Seredinschi, Maria Buză și Tavi Clonda.

ADVERTISEMENT

Finaliștii show-ului de la Antena 1 sunt Sandy Medini, Rikito Watanabe, Jador, Emy Alupei, Cristi Pulhac, Sonny Medini și Natalia Duminică.

Zeci de nume cunoscute din showbiz-ul românesc au sărit în apă, dar numai câteva se vor lupta pentru marele premiu. Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, pentru jurați a fost greu să aleagă un singur câștigător.

ADVERTISEMENT

Se pare că dinamovistul Cristi Pulhac este cel care a reușit să-i impresioneze pe jurați în finala show-ului. Fotbalistul ar fi fost asistat și de un prieten bun de-al lui, și anume un alt dinamovist care a făcut senzație în show-uri tv și la Splash! Vedete la apă – cel mai probabil, Giani Kiriță –, conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK.

De altfel, Cristi Pulhac s-ar fi pregătit din greu pentru marea finală, dorindu-și foarte mult să câștige trofeul și marele premiu.

ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor, despre emisiunea de la Antena 1

Răzvan Fodor este unul dintre cei trei prezentatori de la „Splash! Vedete la apă”, alături de Ramona Olaru și Anna Lesko. Actorul face parte din distribuția serialului „Adela” de la același post TV, dar a prezentat și show-ul matrimonial „Burlacul”.

„Zodie de apă, Rac cu ascendent în Peşti, emisiune cu apă, sper să mă simt ca peştele în apă! De fapt sunt sigur că aşa va fi, pentru că atunci când spui Splash! Vedete la apă spui o emisiune de vară, cu multă adrenalină, dar în care primează distracţia şi umorul!

Concurenţii au o misiune deloc uşoară, şi aici mă refer la cei care au frică de apă, frică de înălţime, dar tocmai asta va face deliciul publicului!”, spunea Răzvan Fodor despre emisiune, scrie libertatea.ro. 

ADVERTISEMENT