Fotbal intern

Primul antrenament al oltenilor condus de Papură și ce staff are noul antrenor al Craiovei. GALERIE FOTO

15.04.2019 | 17:20
Primul antrenament al oltenilor condus de Papura si ce staff are noul antrenor al Craiovei GALERIE FOTO
ADVERTISEMENT

Corneliu Papură intră destul de repede în pâine şi va conduce primul antrenament al oltenilor la puţine ore după ce a fost numit în funcţie. Astfel, oltenii încep prima şedinţa de pregătire alături de noul antrenor de la ora 17.00. La antrenament vor participa toţi cei din staff-ul lui Papură. Iliev, Cornel Bejan și Cătălin Tudor sunt oamenii aleși de noul tehnician al Universității Craiova pentru a-l ajuta. FANATIK a aflat că Devis Mangia s-a înțeles asupra rezilierii contractului încă de aseară.


UPDATE. Primul antrenament al oltenilor sub comanda lui Corneliu Papură a început la ora 17.00, iar FANATIK vă prezintă imagini de la ședința de pregătire din Bănie. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

ADVERTISEMENT
Jucătorii de la U Craiova la antrenamentul susținut sub comanda lui Corneliu Papură

Când are loc primul antrenament al oltenilor condus de Papură și ce staff are noul antrenor al Craiovei

De remarcat că cei din echipa italianului au rămas deocamdată pe loc, atât secunzii lui Mangia, cât și preparatorul fizic. Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu a fost cel care a precizat că Mangia a fost pus pe liber după ce a avut o discuție serioasă cu finanțatorul Mihai Rotaru. “Domnul Mangia nu mai este antrenorul Craiovei. El a purtat o discuție în acest sens cu domnul Rotaru și s-a luat această decizie.

Când a venit au discutat împreună, când s-au despărțit au discutat împreună. Nu sunt prea multe de comentat în acest sens. Despre Corneliu Papură pot să spun că este un om al clubului și va fi într-o postură de interimat. Până la vară va fi într-o perioadă de evaluare și apoi vom vedea. Poate va rămâne Papură și din vară, vom vedea la finalul sezonului”, a spus Sorin Cîrțu pentru FANATIK la puține momente după ce clubul a anunțat încheierea contractului cu Devis Mangia.

ADVERTISEMENT
Când are loc primul antrenament al oltenilor condus de Papură și ce staff are noul antrenor al Craiovei Corneliu Papura in meciul amical de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si CS Universitatea Craiova 2, desfasurat pe terenul sintetic de la Centrul National de Fotbal din Buftea, sambata 17 februarie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Corneliu Papură, nemulțumit de jocul echipei sale

Șansa carierei pentru Corneliu Papură

Component al echipei care a câștigat eventul din 1991 și al echipei naționale la Campionatul Mondial din 1994, Papură este absolvent al licenței UEFA PRO și lucrează în cadrul clubului din 2013, având, pe rând, rolul de antrenor al echipei mari în Liga a II-a, antrenor al echipei secunde, coordonator tehnic al Centrului de Copii și Juniori și director sportiv. Acum conducerea clubului vrea ca Papură să încerce să redreseze echipa.

„Îl salutăm pe Devis Mangia și îi urăm succes mai departe. Devis a fost antrenorul Științei în ultimele două sezoane, reușind să claseze echipa pe podium după 23 de ani de așteptare și să obțină Cupa României după 25 de ani. Devis Mangia rămâne prietenul nostru și, așa cum a declarat domnia sa, un susținător al Științei pentru totdeauna”, au scris oltenii pe site-ul oficial.

ADVERTISEMENT
  • 3 este locul pe care îl ocupă Universitatea Craiova în clasamentul Ligii 1 Betano