Sporturi

Când are loc tragerea la sorţi de la Rogers Cup 2018. Simona Halep va fi prezentă la ceremonie

31.07.2018 | 16:25
Cand are loc tragerea la sorti de la Rogers Cup 2018 Simona Halep va fi prezenta la ceremonie

Când are loc tragerea la sorţi de la Rogers Cup 2018. Simona Halep va fi prezentă la ceremonia de la Quebec şi îşi va afla live adversara din turul secund.

Când vom afla distribuirea româncelor pe tabloul de la Rogers Cup 2018. Luni, Tennis Canada a făcut publice listele capilor de serie pentru ambele tablouri principale de la ediţia din 2018 a Rogers Cup (6-12 august). Simona Halep şi Rafael Nadal sunt principalii favoriţi la Montreal, respectiv Toronto. Primii 8 capi de serie vor beneficia de „bye” în primul tur, ceea ce înseamnă că Simona Halep va intra în concurs cel mai probabil miercuri, 8 august.

Reprezentanta noastră va fi prezentă la tragerea la sorţi de vineri de la Quebec şi îşi va afla live adversara din turul secund, zi în care liderul mondial are programat un antrenament cu public de la ora 11:00 în Montreal, 18:00 în România. Organizatorii se aşteaptă să dea lovitura în acest an, în care au adus foarte multe vedete, iar Simona Halep, cu mulţi fani în SUA şi Canada, este considerată printre punctele de interes principal la Montreal, fiind a treia cea mai bună tenismenă pe această suprafaţă.

Când are loc tragerea la sorţi de la Rogers Cup 2018

Tragerea la sorţi va avea loc în noaptea de 3 spre 4 august, 1:30, ora României, ora 18:30 în Canada. „Ne pregătim pentru o altă săptămână fenomenală”, a declarat Eugène Lapierre, director al turneulu Rogers Cup din Montreal. „Suntem pregătiți pentru un alt turneu de vis după ediția excepțională de anul trecut și așteptăm cu nerăbdare să le vedem la treabă pe cele mai bune jucătoare din circuit. Superstaruri ca Simona Halep, favorite ale publicului precum Eugenie Bouchard, campioane remarcabile care se întorc ca Serena Williams și talente tinere şi dornice de afirmare precum Daria Kasatkina vor impresiona cu siguranță”.

La Montreal, Simona Halep va porni în căutarea celui de-al doilea său titlu la Rogers Cup, după ce a adus trofeul acasă în 2016. Cea mai bună tenismenă a lumii, care a ajuns de curând la 39 de săptămâni în fruntea clasamentului mondial, nu va avea deloc o misiune uşoară la Montreal.

Simona Halep, misiune dificilă la Montreal. Are de apărat 350 de puncte

Când are loc tragerea la sorţi de la Rogers Cup 2018. A doua favorită a competiţiei, Caroline Wozniacki, campioană la Rogers Cup în 2010, va încerca din răsputeri şi ea să ajungă în fazele superioare ale întrecerii. Halep şi Wozniacki, care au cucerit anul acesta primele lor titluri de Grand Slam din carieră, se vor lupta cu Angelique Kerber, campioana de la Wimbledon, dar şi cu finalista de la All England Club, Serena Williams, care îşi doreşte să cucerească primul său titlu de când a devenit mamă.

Simona Halep merge la Rogers Cup, turneu din categoria Premier 5, dotat cu premii totale în valoare de 2.820.000 de dolari. Învingătoarea va primi şi 900 de puncte în clasamentul WTA. Simona Halep are de apărat 350 de puncte de anul trecut, când turneul s-a disputat în Toronto, fiind învinsă în semifinale de Elina Svitolina, care avea să obţină trofeul. Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, finalistă anul trecut, are de apărat 585 de puncte. În 2016, la ultima prezenţă la Montreal, Simona Halep reuşea să se impună la Rogers Cup.

Tags: