Simona Halep

Tragerea la sorți la Australian Open 2019! Simona Halep, adversar de coșmar în turul 1 și traseu de foc apoi

10.01.2019 | 09:59
Tragerea la sorti la Australian Open 2019 Simona Halep adversar de cosmar in turul 1 si traseu de foc apoi

S-a încheiat tragerea la sorți la Australian Open 2019, în urmă căreia Simona Halep şi-a aflat prima adversară în traseul spre titlu la primul turneu de Grand Slam al anului. Organizatorii au programat evenimentul chiar în timpul turneului de la Sydney, programat săptămâna viitoare, la care Simona Halep va participa și esta favorită numărul 1. Simona Halep va juca în turul inaugural împotriva estonei, Kaia Kanepi.

UPDATE / S-a terminat și tragerea la sorți pentru tabloul feminin. Caroline Wozniacki a fost invitată. Iată meciurile tari:

Ghinion pentru româncele care pornesc din postura de cap de serie. Simona Halep a avut mult ghinion și va începe contra Kaiei Kanepi, jucătoarea care a eliminat-o pe Simona și la ultimul turneu de Grand Slam, la US Open 2018. “Este un adversar greu pentru Simona Halep, dar ea are capacitatea să răspundă la aceste provocări. Dar este un meci greu pentru ea, iar pentru noi unul de urmărit”, a spus Darren Cahill.

Mihaela Buzărnescu o înfruntă pe Venus Williams în primul tur. În plus, Simona Halep poate juca în turul trei cu una dintre Buzărnescu sau Venus Williams! Apoi, Simona ar putea juca împotriva Serenei Williams în sferturi.

Ana Bogdan – adversară din calificări

Irina Begu – Andrea Petkovic

Sorana Cîrstea – Rebecca Paterson

It's time for the official draw | Australian Open 2019

Welcome to the official draw of #AusOpen 2019, with special guests Roger Federer and Caroline Wozniacki.

Gepostet von Australian Open am Mittwoch, 9. Januar 2019

UPDATE / S-a terminat tragerea la sorți pe tabloul masculin. Iată cele mai importante dueluri:

Novak Djokovic – Jo Wilfried Tsonga, posibil duel în turul doi. Dacă francezul trece de Martin Klizan, iar sârbul de un jucător venit din calificări.

Alexander Zverev – Aljaz Bedene, în turul 1.

Milos Raonic – Nick Kyrgios, în turul 1

Roger Federer – Denis Istomin turul 1

Marin Cilic – Bernard Tomic turul 1

Andy Murray – Bautista Agut turul 1

Rafael Nadal – James Duckworth turul 1

Marius Copil – Marcel Granollers, turul 1


UPDATE / Roger Federer a vorbit înaintea tragerii la sorți. Elvețianul speră să obțină al treilea titlu consecutiv la Melbourne și al 100-lea trofeu al carierei. Fostul antrenor al Simonei, Darren Cahill, este și el invitat la ceremonie.

Roger Federer și-a anunțat ambițiile pentru un nou titlu la Australian Open

UPDATE  / Simona Halep va fi cap de serie numărul 1 și pentru primul turneu de Grand Slam al anului, la Australian Open. Tragerea la sorți, care va fi efectuată la Sydney, cel mai mare oraş din Australia, se va oficia de la ora 09:00 dimineașă, ora României. Întreaga ceremonie va fi live pe FANATIK.RO.

Când are loc tragerea la sorți la Australian Open 2019! Simona Halep are de apărat 1.300 de puncte la Melbourne

Simona Halep va fi cap de serie numărul 1 la Australian Open și va spera să obțină din nou performanțe bune la un turneu de Grand Slam, așa cum nu s-a întâmplat la precedentele două ocazii. După ce s-a impus la Roland Garros 2018, Simona Halep a dezamăgit la următoarele două turnee majore. A ieșit în turul 3 la Wimbledon, iar la US Open a fost învinsă în chiar runda inaugurală.

Australian Open 2019 va fi primul turneu din acest an în care poziția de lider WTA a Simonei Halep va fi atacată de rivale. Românca are de apărat nu mai puțin de 1.300 de puncte de apărat, după ce a jucat finala în urmă cu un an. Caroline Wozniacki are de apărat 2000 de puncte, deci nu reprezintă un pericol pentru primul loc, dar jucătoare ca Angie Kerber, semifinalistă în 2019, sau mai ales Osaka și Stephens, cu puține puncte de apărat în ianuarie, pot conta în lupta pentru prima poziție.