News

Când au loc următoarele trageri Loto 6/49, Joker şi Noroc. Anunţul oficial al Loteriei Române

12.06.2020 | 19:22
Cand au loc urmatoarele trageri Loto 649 Joker si Noroc Anuntul oficial al Loteriei Romane
ADVERTISEMENT

Jucătorii își pot încerca din nou norocul la Loteria Română, conform unui anunț oficial al instituției. Agențiile loto se vor redeschide începând de luni, 15 iunie, o veste bună pentru toți cei doresc să-și încerce norocul la următoarele trageri Loto 6/49, Joker şi Noroc.

Când au loc următoarele trageri Loto 6/49, Joker şi Noroc, conform anunțului oficial

Agențiile se vor redeschide gradual, începând cu luni, 15 iunie, de la ora 14:00. Primele trageri Loto vor avea loc duminică, 21 iunie.

ADVERTISEMENT

De asemenea, odată cu redeschiderea agențiilor Loto se reia și plata câștigurilor, după ce aceasta a fost suspendată în 25 martie 2020 din cauza pandemiei de coronavirus. Oficialii Loteriei au menționat că termenele pentru ridicarea câștigurilor prevăzute de regulamentele de joc nu au mai „curs” începând cu data suspendării.

Jucătorii se pot întoarce în agenții pentru a-și încerca norocul în condiții se siguranță și protecție, toate gândite pentru a respecta toate normele stabilite de autorități.

ADVERTISEMENT

Agențiile loto vor fi dotate cu panouri de plexilas transparent care vor avea rolul de a separa operatorul de contactul direct cu jucătorii, dar și benzi avertizoare de menținere a distanței de siguranță, dezinfectat pentru mâini pus la dispoziția jucătorilor și dezinfectant pentru suprafețele de joc.

Angajații Loteriei Române vor purta măști de protecție și vor avea, de asemenea, mănuși de unică folosință și vizete transparente de protecție. Dezinfectarea agențiilor se va face zilnic, conform unui orar care va fi afișat la loc vizibil.

ADVERTISEMENT

Jucătorii vor respecta mai multe reguli de protecție impuse în agenții

De asemenea, jucătorii vor avea obligația să respecte anumite reguli de protecție impuse. „Este un moment așteptat de toți angajații Loteriei Române și, bineînțeles, de către toți jucătorii noștri, cărora le mulțumim pentru fidelitate și încredere.

Am convingerea că împreună, jucători, angajați și colaboratori, vom duce mai departe, cu responsabilitate, tradiția Loteriei Române, una dintre cele mai vechi instituții românești, care aniversează anul acesta 114 ani de activitate.

ADVERTISEMENT

Indiferent de perioadele traversate, rolul social și misiunea Loteriei Române au rămas neschimbate: crearea fondurilor necesare finanțării unor proiecte de interes public național prin oferirea de jocuri sigure și responsabile.” a declarat Sebastian-Iacob Moga, directorul general al Loteriei.

ADVERTISEMENT