Life

Când e bine să îți pui o dorință ca să se îndeplinească. Cele 10 momente despre care se spune că au o energie puternică

Când e bine să îți pui o dorință ca să se îndeplinească? Există mai multe momente speciale în viața unui om despre care se spune că au o energie puternică.
17.05.2024 | 10:05
Cand e bine sa iti pui o dorinta ca sa se indeplineasca Cele 10 momente despre care se spune ca au o energie puternica
Când e bine să îți pui o dorință ca să se îndeplinească. Foto: Canva
ADVERTISEMENT

În cursul vieții, suntem îndemnați mereu să ne ghidăm după visele noastre, să ne urmăm pasiunile și să ne împlinim dorințele. Unele momente din viața de zi cu zi au o energie aparte care ne ajută să ne îndeplinim dorințele. Când este mai bine să ne punem o dorință?

Când e bine să îți pui o dorință ca să se îndeplinească. Unele momente au încărcătură energetică benefică

Suntem mereu cu gândul la visele noastre și ne folosim de tot felul de pretexte pentru a ne pune o dorință. Unele momente din viață pot avea o încărcătură energetică benefică și te pot ajuta să-ți transformi dorința în realitate. Când e bine să îți pui o dorință ca să se îndeplinească?

ADVERTISEMENT

Potrivit superstițiilor, unele momente au o încărcătură energetică benefică, au o poveste sau un simbol puternic în spate. Așa că profită de acel moment și setează-ți o intenție clară. Cu toate acestea, nu e de ajuns doar să te gândești la ce îți dorești. Dorințele fără acțiune riscă să rămână doar vise, și poți ajunge să trăiești în dezamăgire.

Iată 10 momente când e bine să îți pui o dorință pentru ca aceasta să se îndeplinească:

1. De ziua ta

Înainte să sufli în lumânările de pe tort, e bine să îți iei câteva secunde pentru a te gândi la cel mai adânc vis din sufletul tău. Chiar dacă pare imposibil cu atâtea persoane gălăgioase în jurul tău care te privesc, acesta este un moment ideal pentru a primi un „cadou spiritual” de la univers.

ADVERTISEMENT

2. De Anul Nou

Legendele spun că în noapte dintre ani, cerurile se deschid de trei ori. Prin urmare, suntem mai aproape de Dumnezeu, de sursa creatoare a Universului. Acum este momentul să îți setezi un obiectiv măreț pe care să îl transformi în realitate în noul an. Mai mult decât atât, poți accesa forța colectivă, având în vedere că milioane de oameni de pe Glob au același gând, în același timp.

3. Când vedem o stea căzătoare

Pentru că se întâmplă destul de rar, o stea căzătoare este un eveniment special. Tocmai de aceea, poate fi un semn de la Univers să te gândești din nou la acel lucru pe care ți-l dorești din plin, și să nu te lași până nu îl dobândești. Atunci când vedem o stea căzătoare, ne anunță că este nevoie de o schimabare. În creștinism, o stea căzătoare era văzută drept dunga de lumină lăsată de îngerii căzuți din cer.

ADVERTISEMENT

4. Când ghicești pe ce obraz ți-a căzut geana

Dacă ai ghicit pe ce obraz ți-a căzut geana, o pui pe degetul arătător și sufli peste ea. Dacă se desprinde de mână, dorința se va împlini. Se spune că această superstiție a apărut în Marea Britanie sau Irlanda, prin secolul al XVIII-lea.

5. Când ceasul tău arată ora 11:11

Dacă te uiți întâmplător la ceas, iar timpul arată exact ora 11:11, atunci îți poți pune o dorință sinceră. Șunt șanse mari ca aceasta să fie propagată cât mai departe în univers. Desigur, această regulă se aplică și la orele 22:22 sau 00:00. Potrivit numerologilor, aceste ore au o valoare spirituală și ne oferă un canal de comunicare cu sinele nostru divin.

ADVERTISEMENT

6. Când mănânci pentru prima dată un aliment la începutul unui sezon nou

Se spune că e bine să îți pui o dorință atunci când manânci un aliment nou în acel an, la început de sezon. De exemplu, dacă e prima dată când guști zmeura vara aceasta, îți poți pune o dorință. Șansele ca aceasta să devină realitate sunt mai crescute.

7. Când e lună plină

Potrivit superstițiilor, serile cu lună plină crează ambianța ideală pentru ritualuri și vrăji. Te poți folosi de lumina puternică a lunii pentru a manifesta tot ce îți dorești. Luna controlează fluxul și refluxul mărilor și oceanelor și se spune că are o forță impresionantă, așa că nu are rost să te îndoiești de ea.

8. Când arunci un ban în fântânile norocoase

Din cele mai vechi timpuri, izvoarele și fântânile cu apă curată au fost considerate adevărate comori venite din partea zeilor. Drept recunoștiință, oameni au început să lase acolo bănuți de argint. De atunci, oamenii au început să-și rostească o dorință, atunci când aruncă moneda. Cea mai cunoscută este Fontana di Trevi din Roma, care adună pe an sute de mii de monede.

9. Când spui același cuvânt, în acelasi timp, cu o altă persoană

Se întâmplă câteodată să gândești la fel cu o altă persoană și să îi furi vorbele din gură. Ei bine, atunci trebuie să vă prindeți degetele mici în timp ce vă gândiți profund la o dorință. Potrivit superstițiilor, este foarte posibil să se împlinească.

10. Când sufli într-o păpădie

Probabil toți oamenii au făcut acest lucru în copilărie. Când găsești o păpădie, îți pui o dorință în gând și sufli peste petale. Acestea vor zbura în aer și vor împrăștia speranțele tale în univers.

 

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României