Life

Când este finala Românii au Talent 2022 pe Pro TV. Câștigătorul din sezonul 12 primește un premiu imens

Românii au talent, sezonul 12, se apropie de marea finală. Emisiunea de talent de la Pro TV, prezentată de Smiley și Pavel Bartoș, își va alege în curând câștigătorul.
09.05.2022 | 18:54
Cand este finala Romanii au Talent 2022 pe Pro TV Castigatorul din sezonul 12 primeste un premiu imens
Când transmite Pro TV finala și semifinalele Românii au talent. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După 14 episoade, difuzate în fiecare seară de vineri, jurații Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur au ales semifinaliștii sezonului actual. Unii dintre concurenți și-au asigurat locurile după ce au primit mult râvnitul Golden Buzz.

Când transmite Pro TV finala și semifinalele Românii au talent

Postul de televiziune urmează să transmită în perioada următoare finala și cele două semifinale de la Românii au talent. Emisiunea de la Pro TV surprinde cu momentele de pe scenă, după ce la preselecții au luat parte peste 300 de concurenți.

ADVERTISEMENT

Semifinalele vor fi desfășurate pe parcursul a două ediții. Mai exact, prima va avea loc săptămâna aceasta, vineri, 13 mai 2022, începând cu ora 20:30. De asemenea, a doua semifinală va fi pe micile ecrane pe 20 mai 2022.

Românii au talent, sezonul 12, își va alege marele câștigător spre finalul lunii. Producătorii de la Pro TV au declarat că telespectatorii vor avea numele celui mai votat într-o ediție live, care va fi pe sticlă pe 27 mai 2022.

ADVERTISEMENT

Din sutele de candidați, doar 24 de concurenţi vor performa în cele două semifinalele live de la Românii au talent 2022. Zece dintre aceștia au ajuns direct în semifinale, după ce au primit Golden Buzz din partea unuia dintre jurați.

De asemenea, ceilalți 14 semifinaliști au fost aleși riguros de către cele 4 vedete de la masa juriului, dar și de prezentatorii emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș. Printre cei 24 de semifinaliști se numără: Alex Dowis, X-treme Brothers, Emanuel Ion, Alex Furman, Raisa Radu, Raluca Răducanu, DJ Hugo Arthur și Duo Gemini.

ADVERTISEMENT

Lista este completată de Darius Mabda, Marius Mateș, Aurel Niamțu, Ana – Maria Mircea, Bianca Mihalcea, Eva Nicolescu, Sandeep Kale, Alexandra Croitoru, Martina Meola, Ionela Marin, Zametheea, Mihail Kovali, Elvis Constantin Asan, Bianca Ciocîrlan, Anamaria Buțurcă și Gabriela Dincă.

Câți bani primește câștigătorul Românii au talent

24 de participanți luptă pentru marele premiu care are o valoare considerabilă: 120.000 de euro. Sezonul anterior a fost câștigat de Ana Maria Mărgean. Pe locul doi s-a clasat rapperul GIM, care a plecat acasă cu un premiu în valoare de 20.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Așadar, câștigătorul de la Românii au talent luptă pentru o sumă destul de mare. Din fiecare semifinală live se aleg numai 5 concurenți care au șansa să urce pe scenă în marea finală de la Pro TV. Numai 10 ajung în ultima ediție.

Concret, cei 10 sunt mai aproape de a pune mâna pe marele trofeu, dar numai unul va încasa cecul în valoare de 120.000 de euro, potrivit protv.ro.

Cine sunt favoriții Românii au talent, sezonul 12

Fanii de la Românii au talent au deja favoriți printre cei 24 de concurenți care au ajuns până în semifinale. Telespectatorii au posibilitatea să-i voteze pentru a fi mai aproape de marele premiu al sezonului actual.

Printre preferații publicului se numără Emanuel Ion. Adolescentul în vârstă de 15 ani este primul participant care a primit Golden Buzz din partea juraților de la Românii au talent, având o poveste de viață impresionantă.

Semifinalistul este nevăzător, dar reușește să cânte la cinci instrumente muzicale, orgă, acordeon, chitară, chitară bass și tobe. Andra a fost impresionată de numărul său și fost cea care a apăsat butonul auriu.

O altă concurentă favorită este Alexandra Croitoru, tânăra care s-a prezentat la preselecții însărcinată. Dragoș Bucur a fost cel care a trimis-o în semifinală, după ce a declarat că a mers la cursuri de chitară datorită bunicului vitreg.

Emanuel Ion și Alexandra Croitoru
Emanuel Ion și Alexandra Croitoru, semifinaliști Românii au talent 2022. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT