Fotbal international

Când expiră contractul lui Lionel Messi cu Barcelona. Președintele Bartomeu, anunț despre prelungirea contractului

14.02.2019 | 16:20
Cand expira contractul lui Lionel Messi cu Barcelona Presedintele Bartomeu anunt despre prelungirea contractului

Josep Maria Bartomeu, președintele Barcelonei, a vorbit despre viitorul lui Lionel Messi la Barcelona, iar acesta nu concepe ca starul argentinian să nu semneze o nouă înțelegere cu gruparea de pe Camp Nou. 

Contractul lui Lionel Messi cu Barcelona expiră în vara lui 2021, atunci când jucătorul va avea 34 de ani. Messi a încasat 50 de milioane de euro la semnătură în actuala sa înțelegere cu Barcelona, iar în acest moment încasează 500.000 euro pe săptămână.

Când expiră contractul lui Lionel Messi cu Barcelona

„Lionel Messi va continua cu noi. E un jucător al clubului și relația va continua pentru totdeauna” – a spus Bartomeu.

Leo Messi (31 ani) a scris istorie în tricoul Barcelonei, cucerind 32 de trofee, dintre care patru Ligi ale Campionilor. Are în palmares cinci Baloanre de Aur, însă ultimul l-a luat în 2015, asta și pentru că Barcelona nu a mai reușit să triumfe în Champions League, competiție acontată în ultimii trei ani de Real Madrid.

Bartomeu a vorbit totodată despre situația altor două piese importante din angrenajul echipei. Președintele Barcelonei a declarat că fundașul Jordi Alba are oferta de prelungiri pe masă, în timp ce antrenorul Ernesto Valverde are șanse mari să rămână chiar dacă va rata toată obiectivele.

…despre Jordi Alba

„Ne-a transmis că își dorește să continue. I-am oferit un nou contract valabil pe cinci sezoane, însă negocierile sunt deschise” – a spus Bartomeu.

…despre Ernesto Valverde

„Cred că va rămâne. Are încredere în jucătorii săi și e la numai al doilea său sezon aici. Obiectivul este să terminăm sezonul puternic și să câștigăm tot. Cred că poate reuși acest lucru, însă va rămâne chiar dacă nu câștigăm nimic” – a spus Bartomeu.

Barcelona se duelează în faza optimilor de finală din Liga Campionilor cu Lyon. Este prezentă în semifinalele Cupei Regelui, acolo unde o așteaptă returul cu Real Madrid, și are cinci puncte avans în La Liga față de marea rivală.

Tags: