Life

Când face nunta Larisa Udilă de la Bravo, ai stil! Vedeta se pregătește de botezul fiului

Larisa Udilă a mărturisit când se mărită cu alesul inimii sale, sportivul alături de care a devenit mamă pentru prima oară. Până atunci vedeta plănuiește botezul fiului său, Milan.
09.08.2022 | 17:00
Cand face nunta Larisa Udila de la Bravo ai stil Vedeta se pregateste de botezul fiului
Când se mărită Larisa Udilă. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil plănuiește botezul fiului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Când face nunta fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Frumoasa brunetă a răspuns întrebărilor venite din partea fanilor din social media și a precizat ce planuri are pentru ceremonia religioasă și cum se pregătește de creștinarea băiețelului ei.

Când se mărită Larisa Udilă. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil plănuiește botezul fiului

Larisa Udilă și Alexandru Ogică trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani și toată lumea este curioasă să afle când vor ajunge la altar. Fosta participantă de la Kanal D a dat cărțile pe față și a spus adevărul.

ADVERTISEMENT

„Nu! Nunta o vom face anul viitor”, este răspunsul oferit de fosta concurentă de la Bravo, ai stil pe contul personal de Instagram.

Acum Larisa Udilă se pregătește pentru botezul fiului său și al fotbalistului Alexandru Ogică. Micuțul Milan urmează să fie creștinat la finalul acestei săptămâni, iar petrecerea va avea loc într-o locație exclusivistă.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a anunțat în urmă cu ceva vreme că și-a schimbat nașa de botez. Vedeta a ales o persoană cu care este foarte apropiată, fiind vorba de cântăreața Nicole Cherry și soțul acesteia, Florin Popa.

„Eu și Nicole avem aceleași principii. În această industrie nu am întâlnit un om cu un suflet mai curat decât ea. Plus că ne cunoaștem de o viață”, a spus vedeta pe social media la un moment dat, notează substantial.ro.

ADVERTISEMENT

Larisa Udilă, detalii despre creștinarea fiului său, Milan

Larisa Udilă este foarte atentă la fiecare detaliu legat de creștinarea fiului său, Milan. Băiețelul va fi botezat peste numai câteva zile, frumoasa brunetă mărturisind că a selectat muzica care îi va încânta pe musafiri.

De asemenea, vedeta se gândește la o artistă care să întrețină atmosfera, Elena Gheorghe fiind pe lista fostei concurente de la Bravo, ai stil! Tânăra este un fan înfocat al îndrăgite artiste și chiar a fost la multe dintre concertele susținute de aceasta de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

Legat de ținutele purtate la botezul lui Milan, Larisa Udilă a menționat că va purta două rochii, una albă și alta neagră. Pantofii sunt speciali, încărcați cu cristale.

ADVERTISEMENT