Life

Când găsești cele mai ieftine bilete de avion. Trei trucuri pe care trebuie să le știi când rezervi un zbor

În ce perioadă găsești cele mai ieftine bilete de avion? Iată trei trucuri pe care este musai să le cunoști dacă vrei să călătorești.
01.09.2023 | 17:23
Cand gasesti cele mai ieftine bilete de avion Trei trucuri pe care trebuie sa le stii cand rezervi un zbor
În ce perioade se găsesc bilete de avion mai ieftine. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Atunci când călătorim cu avionul ne dorim să beneficiem de cele mai bune servicii și inclusiv de bilete mai ieftine, dar pe acestea din urmă nu reușim să le obținem mereu. Sunt, însă, câteva trucuri prin care poți achiziționa un bilet la un cost mai mic.

Trucuri pe care să le aplici pentru a cumpăra un bilet de avion la un preț mai mic

Dacă nu obișnuiești să călătorești foarte des cu avionul posibil să omiți detaliile care te vor ajuta să cumperi un bilet ieftin de călătorie. Persoanele care folosesc în mod frecvent acest mijloc de transport au descoperit o serie de trucuri și le-au dezvăluit.

ADVERTISEMENT

Ei bine, află că un bilet de avion este mai ieftin dacă îl achiziționezi într-o zi de marți, la ora 12:00 sau într-o zi de miercuri, la ora 23:00. Pasagerii care vor căuta zboruri în miez de noapte vor economisi aproape 6% din costul călătoriei, potrivit unui creator digital, Silky Puri.

Folosiți modul ”Incognito” atunci când căutați bilete de călătorie

Un alt aspect extrem de relevant este utilizarea modului ”Incognito”. Cum se utilizează acesta? Chiar în partea dreaptă sus a paginii de internet, la semnul cu trei punctulețe, vei găsi opțiunea ”Fereastră nouă incognito”, care îți va deschide, evident, o fereastră nouă, unde poți căuta bilete către destinația vizată.

ADVERTISEMENT

Cum funcționează navigarea în modul ”Incognito”? Acesta nu-ți va oferi rezultate ale căutării în funcție de ceea ce ai mai accesat anterior, așa cum s-ar întâmpla în mod normal. Asta deoarece nu se salvează activitatea utilizatorului, contrar contului Google.

Utilizați un card de credit de călătorie

Totodată, încercați să faceți rost de un card de credit de călătorie. În baza acestuia puteți beneficia de reduceri și recompense foarte avantajoase. Acest card vă va fi util și pentru că aveți posibilitatea de a acumula puncte care vă aduc premii legate de călătorie.

ADVERTISEMENT

Premiile din punctele acumulate din cardurile de călătorie pot consta în: sejururi la hotel, închirieri de mașini sau o vacanță cu toate costurile achitate de către o agenție. Pentru oricine ar fi o bucurie să afle că va călători gratis într-o destinație!

Pe lângă cele menționate, aflați alte lucruri și mai interesante: faptul că veți economisi 15% din călătorie dacă veți opta pentru un zbor într-o zi de miercuri și veți economisi 30% dacă veți lua un bilet de avion, la întoarcere, într-o zi de marți.

ADVERTISEMENT

Cumpărați-vă biletele de avion mai devreme

De altfel, evitați să cumpărați bilete de avion cu câteva zile înainte sau la un alt interval foarte scurt anterior perioadei când aveți nevoie să călătoriți, în țară sau peste hotare. Un bilet poate costa foarte puțin dacă îl veți plăti cu 30 de zile sau 6 luni înainte.

ADVERTISEMENT
Tags: