News

Când ghinionul bate norocul. A câștigat la păcănele, apoi a fost răpit și i s-au furat toți banii 

Un sibian a fost lovit de noroc și de ghinion în decurs de doar câteva ore. Bărbatul a câștigat la păcănele, însă a pierdut rapid toți banii, după ce a fost răpit pe stradă.
30.01.2023 | 16:31
Cand ghinionul bate norocul A castigat la pacanele apoi a fost rapit si i sau furat toti banii
Un om al străzii din Sibiu a câștigat la păcănele, iar în scurt timp a fost răpit. Sursa foto: ebihoreanul.ro / capital.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ziua de duminică, 29 ianuarie, părea să fie una perfectă pentru un om al străzii din județul Sibiu. Acesta a fost lovit de noroc și a câștigat 2.500 de lei la păcănele.

De la extaz la agonie. Un om al străzii din Sibiu a câștigat la păcănele, iar în scurt timp a fost răpit

Din păcate, bietul bărbat nu s-a putut bucura foarte mult de această reușită. Extrem de bucuros de acest câștig, sibianul și-a luat ceva de băut și a plecat să se cazeze la o pensiune din orașul de pe Cibin.

ADVERTISEMENT

Cu bani la el, omul străzii voia ca cel puțin pentru o noapte să nu mai doarmă prin locurile publice. Din păcate, nu i s-a permis să se cazeze la unitatea turistică din Sibiu.

Din acest punct au început ghinioanele pentru cetățean. Când a ieșit din pensiune, acesta era așteptat de trei bărbați cu un taxi care avea motorul pornit.

ADVERTISEMENT

Indivizii în cauză l-au luat cu forța pe omul străzii și l-au urcat în mașină. Bărbatul a fost bătut, i s-au luat toți banii, iar apoi a fost abandonat pe o stradă din centrul Sibiului.

Disperat, acesta a sunat la Poliție, însă, fiind extrem de confuz, nu prea știa să precizeze unde se află și ce a pățit.

ADVERTISEMENT

”La data de 29 ianuarie, în jurul orei 17:00, un bărbat a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 16:00, în timp ce se afla pe o stradă al cărei nume nu l-a putut preciza, în municipiul Sibiu, ar fi fost acostat de către trei bărbați necunoscuți, care l-ar fi agresat și i-ar fi sustras suma de 2.500 de lei, un telefon mobil și o sticlă cu băuturi alcoolice”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu, conform Turnul Sfatului.

Răpitorii au fost prinși de poliție. Au mai fost recuperați 500 de lei din suma furată

În scurt timp, Poliția din Sibiu a demarat cercetările. Cazul a fost elucidat, iar atacatorii au fost prinși.

ADVERTISEMENT

E vorba de doi tineri în vârstă de 28, respectiv 30 de ani, ambii județul Sibiu, precum și un tânăr de 28 de ani din Mureș.

”Astfel, în urma activităților investigativ – operative desfășurate de către polițiști a rezultat faptul că, la data de 29 ianuarie, în jurul orei 16:30, pe strada 16 Februarie din municipiul Sibiu, trei persoane necunoscute l-ar fi forțat pe bărbatul în vârstă de 40 de ani, din municipiul Mediaș, să urce într-un autoturism, iar pe parcursul deplasării până pe strada Banatului, l-ar fi agresat fizic și i-ar fi sustras suma de 2.500 de lei, un telefon mobil și o sticlă cu băuturi alcoolice”, au mai informat cei de la IPJ Sibiu.

Agenții de poliție au găsit la cei trei indivizi telefonul victimei și suma de aproximativ 500 de lei.

ADVERTISEMENT