Life

Când încep filmările noului sezon America Express. Am aflat secretul bine păzit de Antena 1!

Încep filmările la America Express! FANATIK a aflat unul din marile secrete ale postului Antena 1 legat de acest proiect tv.
17.05.2023 | 13:33
Cand incep filmarile noului sezon America Express Am aflat secretul bine pazit de Antena 1
Când încep filmările la America Express. Secretul ascuns de Antena 1
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat când încep filmările pentru America Express! O serie de celebrități de la noi au acceptat oferta Antenei 1 de a trece prin cele mai inedite momente din viața lor, într-o aventură de neuitat!

America Express, noul sezon: Când încep filmările. FANATIK a aflat secretul Antenei 1

În urma succesului de care s-a bucurat sezonul trecut America Express, câștigat de Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Antena 1 decis realizarea unei noi ediții, una care se anunță, din start, cel puțin la fel de provocatoare!

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat cel mai bine păzit secret al Antenei 1 legat de noul sezon America Express. Vă spunem că plecarea concurenților spre țările latino-americane e foarte aproape!

Concurenții pleacă din țară săptămâna viitoare

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, concurenții vor porni spre aventura vieții lor săptămâna viitoare! Participanții vor zbura spre America cel mai probabil la începutul săptămânii următoare, undeva după data de 22 mai!

ADVERTISEMENT

Mai mult, se pare că noul sezon al emisiunii, pentru care filmările vor decurge timp de două luni, va debuta pe micile ecrane în luna ianuarie 2024.

Printre concurenții vehiculați până acum se numără Iulia Albu, care va participa cu iubitul ei, Mihai Alexandru, Romică Țociu și frații Eram, Alexia și Aris, cei din urmă fiind dați ca siguri de TV Mania. 

ADVERTISEMENT

Sezonul trecut, America Express a fost unul din cele mai urmărite emisiuni TV, show-ul având în anii anteriori denumirea Asia Express, căci până acum s-a filmat pe continentul asiatic.

Mihai Albu, preocupat de soarta fetei sale, Mikaela, după ce Iulia Albu va pleca la America Express

În ediția difuzată în acest an au participat, printre alții, frații Gavril, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, dar și Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu. În marea finală, pe lângă umoriștii care au câștigat show-ul, au ajuns fetele de la trupa Andre.

ADVERTISEMENT

Reality-show-ul a schimbat viețile multor concurenți, aceștia fiind puși în situații în care nu își imaginau niciodată că se vor afla. Pentru unii participanți, concursul a fost un test și pe plan personal, și ne referim aici în special la cuplul format de Scărlătescu și Doina Teodoru.

Show-ul și-a pus serios amprenta și asupra fizicului vedetelor. În tot freamătul pentru a obținute amulete, unii concurenți au slăbit kilograme bune, fiind puși mereu pe alergătură. De altfel, cel mai dificil pentru celebrități a fost să găsească zi de zi cazare și mașină la autostop!

Cătălin Scărlătescu a slăbit 14 kilograme în acest show

Juratul de la Chefi la cuțite a dat jos, de pildă, nu mai puțin de 14 kilograme. „Mi-am dat sufletul. Uitaţi-vă la mine cum sunt. 14 kilograme am slăbit. Dacă mai slăbesc înca 10 kilograme, pot să intru să joc şi pentru Dinamo”, a dezvăluit, imediat după participarea la America Express, Cătălin Scărlătescu la AntenaSport.

Revenind la concurenții care ar putea face parte din acest sezon, Mihai Albu s-a sesizat imediat când a aflat că fosta lui soție va merge în America Latină cu partenerul ei de viață. Acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la cine va sta cu fata lor, Mikaela.

„Am aflat de ceva vreme că Iulia va participa la acest concurs. Nu știu prea multe despre proiectul tv. Nu știu nici perioada în care se va filma. Dar, cu siguranță, dacă fiica mea va rămâne singură. Am speranța că va veni la mine, cât timp Iulia va fi plecată”, a declarat Mihai Albu pentru playtech.ro.

 

ADVERTISEMENT