Life

Când începe Asia Express 2021? Antena 1 a făcut anunțul oficial despre sezonul 4

Filmările pentru Asia Express 2021 s-au încheiat în urmă cu câteva zile, iar acum toată lumea se întreabă când va fi difuzat pe post sezonul prezentat de Irina Fodor.
26.07.2021 | 15:04
Cand incepe Asia Express 2021 Antena 1 a facut anuntul oficial despre sezonul 4
ADVERTISEMENT

Producătorii de la Antena 1 au făcut anunțul oficial prin intermediul unui promo care este difuzat perioada aceasta pe micile ecrane. Mai exact, show-ul va face parte din grila de toamnă.

Momentan nu se cunoaște cu exactitate luna în care Asia Express 4 va apărea pe post, însă un lucru este cert, telespectatorii trebuie să se aștepte la o emisiune plină de adrenalină și provocări.

ADVERTISEMENT

Asia Express 4, pe micile ecrane. Când apare noul sezon de la Antena 1

„Filmările Asia Express s-au încheiat. Ne vedem în toamnă la Antena 1! V-am pregătit un sezon de senzație! ?”, este anunțul care apare pe pagina de Instagram a emisiunii.

După o pauză de un an și jumătate, noul sezon revine cu o nouă prezentatoare. Irina Fodor, soția artistului și prezentatorului Răzvan Fodor, a înlocuit-o pe Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

O altă schimbare intervenită la reality show-ul de la Antena 1 are legătură cu locațiile. Cele 9 echipe nu au plecat prea departe de casă, filmările având loc în Turcia, Georgia, Azerbaidjan și Israel.

Vedetele au mers departe de cei dragi începând cu luna mai și au revenit în țară abia luna aceasta, fără să se dea de gol legat de evenimentele prin care au trecut.

ADVERTISEMENT

Ce emisiuni mai fac parte din grila de toamnă de la Antena 1

Asia Express 4 nu este singura emisiune nouă care se regăsește în grila de toamnă de la Antena 1. Potrivit paginademedia.ro, postul de televiziune aduce în prim-plan show-ul „Prețul cel bun”, după formatul „The price is right”.

Emisiunea a fost difuzată în trecut și pe Pro TV și Kanal D. După cum se poate observa din promo Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt cei doi prezentatori.

ADVERTISEMENT

O altă noutate este show-ul „Stand-Up Revolution”, care va fi moderat de Șerban Copoț și actrița Ilona Brezoianu. De asemenea, din juriu fac parte comedianții Teo, Vio, Costel, dar și Dan Badea.

Emisiunea nu înlocuiește iUmor, care continuă cu sezonul 11, în timp ce X Factor a ajuns la sezonul cu numărul 10. Serialul „Adela” nu se termină nici el, sezonul doi urmând să apară în luna septembrie.

Totodată, Acces Direct, Mireasa și Neatza cu Răzvan și Dani sunt emisiunile care nu aveau cum să lipsească din grila de la Antena 1.

ADVERTISEMENT