News

Când începe Black Friday 2022 la eMag. Ora la care s-ar putea da startul reducerilor

Black Friday la eMag, fără îndoială unul dintre cele mai așteptate evenimente de cumpărături din 2022, are loc pe data de 11 noiembrie. Care ar putea fi ora de start a reducerilor.
10.11.2022 | 22:04
Cand incepe Black Friday 2022 la eMag Ora la care sar putea da startul reducerilor
Ora la care ar putea începe Black Friday 2022 la eMag. Sursa foto: emag.ro / hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Black Friday 2022, ziua despre care se spune că aduce cele mai mari reduceri din an, se anunță a fi una extrem de spectaculoasă.

Ora la care ar putea începe Black Friday 2022 la eMag

Cu siguranță, Black Friday la eMag reprezintă cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului. În 2022, acesta are loc pe data de 11 noiembrie, adică peste doar câteva ore.

ADVERTISEMENT

În acest moment, toată lumea vrea să știe care este ora de începere a reducerilor. Ei bine, întrebarea ”Când ar putea eMag să dea startul evenimentului dedicat reducerilor?” este una aflată pe buzele și, mai ales, pe cardurile / portofelele tuturor celor dispuși să cheltuie.

În ultimul deceniu, de când organizează Black Friday, ora de începere a reducerilor eMag a căpătat o oarecare notă de mister.

ADVERTISEMENT

Compania nu a anunțat o oră exactă la care va da startul evenimentului. S-a precizat doar faptul că reducerile vor fi dezvăluite la primele ore ale dimineții.

Pentru a nu pierde nicio reducere, cetățenii verifică site-ul și aplicația retailerului online încă de la ora 6:00, dacă nu cumva și mai devreme.

ADVERTISEMENT

Din 2012 până în 2021, eMag a început cel mai repede Black Friday la ora 6.50, se întâmpla asta în 2017.

Cel mai târziu start s-a dat la ora 8.20, în 2015. A existat atunci un motiv întemeiat: au fost probleme tehnice.

ADVERTISEMENT

În 2022, cel mai probabil, startul reducerilor se va da în jurul orei 7.30 vineri, 11 noiembrie. Reprezentanții eMag recunoșteau în urmă cu ceva vreme că vor să găsească un echilibru, astfel încât să nu înceapă nici când multă lume doarme, dar nici când oamenii sunt ocupați cu alte îndeletniciri (studii, serviciu etc).

Prima oră a vânzărilor de Black Friday la eMag, extrem de importantă

În 2021, românii au comandat de Black Friday, de pe eMag, peste 2,2 milioane de produse din toate categoriile. Valoarea comenzilor a crescut cu 24 milioane lei față de 2020, pană la 609 milioane lei.

Reprezentanții eMag au spus, anul trecut, că ”undeva la între 30 și 40% din toate vânzările de Black Friday sunt în prima oră”.

De exemplu, în 2021, numai în prima oră de la startul evenimentului s-au plasat comenzi de 190 de milioane de lei, dintr-o valoare totală de 609 milioane lei, cât a vândut eMag de Black Friday anul trecut.

Cei de la eMag au declarat că sunt pregătiți pentru ”mai multe comenzi decât am avut anul trecut”.

Un studiu sociologic realizat anul acesta pentru eMag rezultă că interesul pentru Black Friday este la un nivel record în 2022.

Astfel, 93% dintre români știu de Black Friday, în vreme ce anul trecut procentul era de 90%.

Ce observăm de câteva luni de zile este că interesul pentru reduceri e mult mai mare anul acesta față de față de anii trecuți și asta ne dă încredere că pe 11 noiembrie vom avea un un eveniment de succes”, a spus Tudor Manea (CEO-ul companiei), conform Wall Street.

ADVERTISEMENT