Fotbal intern

Când începe construcția noului stadion Dinamo! Anunțul lui Cristi Hîldan

08.11.2018 | 22:35
Cand incepe constructia noului stadion Dinamo Anuntul lui Cristi Hildan
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei de rugby a clubului Dinamo București, Cristi Hîldan, a anunțat când va începe construcția noului stadion din Șoseaua Ștefan cel Mare. Fratele regretatului fostbalist dinamovist este implicat în proiectul socios ”Doar Dinamo București”.

Noul stadion al echipei Dinamo București va fi construit pe locul în care în acest moment se află Velodromul de ciclism. Arena va avea o capacitate de 18.000 de locuri, va cuprinde spaţii de cazare, un muzeu al sportului și va fi fără pistă, așa cum au cerut în numeroase rânduri suporterii.

ADVERTISEMENT

Construcția noului stadion Dinamo va începe în martie 2019

Cristi Hîldan a declarat că în martie anul viitor va începe construcția noului stadion al echipei Dinamo București: Din ce știu eu, primul buldozer la Velodrom va intra în luna martie a anului viitor! Mai sunt aproximativ patru luni de așteptare”.

Așa ar trebui să arate noul stadion al echipei Dinamo București
Așa ar trebui să arate noul stadion al echipei Dinamo București

”Chiar zilele acestea ni s-a stricat instalația de încălzire în vestiar și am mers la conducerea clubului sportiv. Ni s-a transmis că nu se poate repara pentru că urmează să fie dărâmat. Norocul nostru e că luăm vacanță la începutul lui decembrie și după aceea am înțeles că ne vor da un nou spațiu unde să ne facem vestiar”, a mai spus fratele lui Cătălin Hîldan, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Ultimele informații despre noul stadion al formației Dinamo București erau din vară, atunci când Compania Naţională a Investiţiilor a anunţat că a fost semnat contractul pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate şi fezabilitate.

Dinamo București va juca duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională din Capitală, derby-ul cu FCSB, care contează pentru etapa cu numărul 15 a Ligii 1 Betano. Partida va fi arbitrată de Istvan Kovacs, care la mijlocul săptămânii a debutat în Champions League, acolo unde condus întâlnirea FC Valencia – Young Boys Berna 3-1, din faza grupelor competiției.

ADVERTISEMENT