Life

Când începe difuzarea unui nou serial turcesc la Kanal D. Care este povestea din Aripi frânte

Kanal D va începe difuzarea unui nou serial turcesc din această vară. Acesta va începe peste câteva zile și va putea fi urmărit de 3 ori pe săptămână. Iată care este povestea din Aripi frânte.
22.06.2022 | 08:42
Cand incepe difuzarea unui nou serial turcesc la Kanal D Care este povestea din Aripi frante
Când începe serialul Aripi frânte la Kanal D. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Un nou serial turcesc va începe la Kanal D. Iată de când poate fi urmărit și care este povestea din spatele acestuia.

Când începe serialul Aripi frânte la Kanal D

Postul de televiziune Kanal D va începe difuzarea unui nou serial turcesc. Este vorba despre Aripi frânte, care va începe de săptămâna viitoare, iar cei care doresc să urmărească producția trebuie să știe că va fi difuzată de trei ori pe săptămână.

ADVERTISEMENT

Mai precis, serialul turcesc va începe pe data de 4 iulie și va fi difuzat începând cu ora 20, de luni până miercuri.

Serialul Aripi frânte este o dramă de familie în care iubirea este pusă pe primul plan și aceasta arată că de fiecare dată obstacolele pot fi depășite, indiferent de cât de grele sunt.

ADVERTISEMENT

Povestea îi are în centru pe patru frați care se văd puși într-o situație dificilă, după ce tatăl lor moare subit.

Care este povestea celui mai nou serial de la Kanal D

Personajele Zeynep (Melis Tüzüngüç), Emre (Emir Ozden), Cemre (Gizem Günes) și sora lor mai mică, Aysun (Eliz Nese Çagin) sunt sprijinite de cea care le-a dat naștere după aceastră tragedie, mama lor fiind interpretată Deniz Bolisik.

ADVERTISEMENT

Nefise, mama fraților, încearcă tot posibilul pentru ca copiii ei să nu ducă lipsă de ceva.

Fiind mama de tânără, Nefise încearcă să le fie alături copiilor săi, care trec prin cele mai grele momente din viața lor, după ce rămân orfani de tată.

Singurul lucru pe care îl mai iau aceștia este iubirea unul față de celălalt și speranța că totul va fi bine în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Piedicile nu vor lipsi, dar vor trece peste ele împreună, ca o familie. Rămasă singură, Nefise luptă din răsputeri pentru copiii ei.

Deoarece acest serial turcesc va fi difuzat de luni până miercuri, apare și o schimbare în cadrul programului de la Kanal D, astfel că serialul Mă numesc Zuleyha va putea fi urmărit joia și vinerea, tot de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT