Life

Când începe Insula Iubirii 2023. Radu Vâlcan, detalii picante din interior

Vești bune pentru fanii emisiunii Insula Iubirii. Sezonul 7 începe în curând, iar Radu Vâlcan a dat deja câteva detalii picante din interior.
26.12.2022 | 14:29
Cand incepe Insula Iubirii 2023 Radu Valcan detalii picante din interior
Radu Vâlcan, noi dezvăluiri despre filmările pentru Insula Iubirii 2023. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Începe Insula Iubirii sezonul 7, iar Radu Vâlcan este extrem de încântat. Prezentatorul emisiunii spune că se anunță noi reguli, dar și noi provocări.

Radu Vâlcan, dezvăluiri neașteptate despre Insula Iubirii 2023

Insula Iubirii este de departe una dintre cele mai așteptate emisiuni din România, având în vedere că mai mereu au loc răsturnări de situație constante, dar și nenumărate surprize.

ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan a plecat deja în Thailanda, unde se filmează Insula Iubirii și este nerăbdător să dea startul proiectului mult așteptat.

Prezentatorul de la Insula Iubirii spune că programul este destul de încărcat, iar în fiecare noapte nu doarme mai mult de șapte ore.

ADVERTISEMENT

De asemenea, filmările au loc și ziua și noaptea, drept urmare, Radu Vâlcan are nevoie de mai multă energie ca oricând în acest sezon.

Iar pentru cei care vor să știe ce se va întâmpla la Insula Iubirii 2023, Radu Vâlcan spune că este vorba de câteva surprize.

ADVERTISEMENT

”Uitându-mă în urmă, nici nu îmi dau seama când au trecut şapte ani de când am început acest proiect. Despre cifra, asta, şapte, se spune că este una magică.

Tot în jurul ei mă organizez şi eu în Thailanda, când dorm mai puțin de șapte ore pe zi și filmez mai mult de șapte ore pe noapte.

ADVERTISEMENT

Sunt mândru că am ajuns deja la al şaptelea sezon şi abia aştept să văd cu ce ne va surprinde Insula de această dată, pentru că fiecare sezon de până acum ne-a surprins diferit!”, a declarat Radu Vâlcan, prezentatorul reality show-ului “Insula Iubirii”.

Radu Vâlcan anunță noi reguli la Insula Iubirii 2023

Printre altele, Radu Vâlcan a mai dezvăluit și că sezonul 7 din Insula Iubirii aduce schimbări mari. Mai exact, va fi vorba despre alte povești de viață și de asemenea se anunță reguli noi.

Și ispitele de la Insula Iubirii 2023 sunt noi, iar provocările vor fi de-a dreptul spectaculoase, a mai adăugat acesta.

Radu Vâlcan nu a spus data exactă la care începe Insula Iubirii, însă a precizat că toți concurenții vor locui în două restoruri din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda.

ADVERTISEMENT