Life

Când începe Mireasa, sezonul 7. Simona Gherghe a dat toate detaliile despre show-ul matrimonial

Vești bune pentru fanii emisiunii Mireasa. Sezonul 7 al show-ului matrimonial începe în curând, după cum a anunțat Simona Gherghe.
06.01.2023 | 11:28
Cand incepe Mireasa sezonul 7 Simona Gherghe a dat toate detaliile despre showul matrimonial
Simona Gherghe a anunțat când începe sezonul 7 al emisiunii Mireasa. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emisiunea Mireasa de la Antena 1 este apreciată de publicul larg. Nu puțini au fost cei care au devenit o familie după participarea la show-ul matrimonial.

Când începe sezonul 7 al emisiunii Mireasa de la Antena 1

Și acum, noi personaje au în plan să cunoască oameni noi și pot începe și o frumoasă poveste de dragoste. Când vom putea însă vedea sezonul 7 Mireasa?

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a dat câteva detalii importante. Deși a fost accidentată recent, prezentatoarea show-ului matrimonial și-a găsit energia pentru a face un anunț important.

Aceasta spune că noul sezon al showului matrimonial va debuta pe 16 ianuarie, de la iar 14.00, iar odată cu el, povești emoționante de viață vor ajunge la publicul larg.

ADVERTISEMENT

Pentru Simona Gherghe, Casa Mireasa este un loc magic, unde persoane care nu s-au mai văzut niciodată ajung să se cunoască și să se îndrăgostească.

Mai mult de atât, iubirea, dar și magia plutesc în aer, iar cu siguranță telespectatorii vor fi entuziasmați să vadă ce va urma, mai adăugă prezentatoarea tv.

ADVERTISEMENT

”De 7 sezoane scriem împreună cea mai frumoasă poveste de iubire. Casa Mireasa este un loc magic. Oameni care nu s-au văzut niciodată se îndrăgostesc și iată că devin o familie.

Sezonul al șșaptelea vă aduce o iubire magică pentru că încă mai există suflete pereche. Iubirea este magie la Mireasa. Din 16 ianuarie pe Antena 1 și AntenaPlay”, a anunțat Simona Gherghe.

ADVERTISEMENT

Cine sunt câștigătorii Mireasa sezonul 6

Cât despre regulile sezonului 7 de la Mireasa, acestea vor fi aceleași ca și până acum. Publicul va vedea de la început și până la final cum evoluează relațiile dintre concurenți.

Să nu uităm că sezonul 6 Mireasa s-a arătat a fi un mare succes. Cinci cupluri s-au căsătorit în finală, care a avut loc chiar înainte de Crăciun.

Premiul cel mare de la Mireasa sezonul 6 a fost câștigat de Miruna și Cosmin, așa că cei doi au plecat acasă cu 40.000 de euro, dar și cu o poveste pe care cu siguranță nu vor uita niciodată, ca să nu mai vorbim de emoții, dar și de amintirile din întreg sezonul.

Amintim și că doi foști concurenți de la Mireasa au devenit părinți la finalul anului trecut, semn că participarea la emisiune a fost cea mai bună alegere pentru cei doi, iar acesta nu este singurul caz.

ADVERTISEMENT