Life

Când începe noul sezon Chefi la cuțite. Ediția aniversară se anunță cea mai interesantă de până acum

Când începe noul sezon Chefi la cuțite. Ediția aniversară a show-ului culinar se anunță cea mai interesantă de până acum. Emisiunea a ajuns la sezonul 10.
08.08.2022 | 12:28
Cand incepe noul sezon Chefi la cutite Editia aniversara se anunta cea mai interesanta de pana acum
Când începe noul sezon Chefi la cuțite. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antena 1 a anunțat când începe noul sezon Chefi la cuțite, cel de-al zecelea. Ediția aniversară a emisiunii culinare se anunță a fi cea mai interesantă de până acum. Au fost anunțate surprize inedite pentru concurenți, dar și pentru telespectatori.

Când începe noul sezon Chefi la cuțite

După mai bine de un an de așteptare, emisiunea Chefi la cuțite revine la Antena 1. Sezonul cu numărul 10 va debuta pe micile ecrane în această toamnă.

ADVERTISEMENT

Chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu vor putea fi din nou urmăriți la Antena 1, în cadrul emisiunii prezentate de Gina Pistol.

Iubita lui Smiley a revenit la cârma emisiunii culinare după ce a fost înlocuită de Irina Fodor la jumătatea sezonului nouă, fiind însărcinată cu Josephine la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

În sezonul zece, telespectatorii se vor bucura de mai multe surprize, fiind o ediție aniversară a emisiunii. Atât jurații, cât și concurenții vor avea noi elemente și provocări de-a lungul competiției, potrivit unui comunicat Antena 1.

De data aceasta, în joc se va afla trofeul sezonului aniversar, așa că rivalitatea va fi la cote și mai ridicate decât până acum.

ADVERTISEMENT

De asemenea, telespectatorii vor putea urmări momente emoționante, acestea fiind dedicate celor 10 ani în care chefii au făcut senzație pe micile ecrane.

Deocamdată, Antena 1 nu a anunțat o dată pentru premiera sezonului 10 Chefi la cuțite. Până acum se cunoaște faptul că emisiunea va reveni la TV începând din această toamnă. Cel mai probabil, postul TV va anunța data exactă în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Cine a obținut cele mai multe victorii la Chefi la cuțite

Până în prezent, chef Sorin Bontea este cel care a obținut cele mai multe victorii pe parcursul celor nouă sezoane. Acesta a câștigat de patru ori până acum, în sezoanele 1, 4 6 și 8.

ADVERTISEMENT

Juratul este urmat de chef Cătălin Scărlătescu, care a obținut trei victorii până acum (sezoanele 3, 7 și 9), în timp ce chef Florin Dumitrescu a câștigat de două ori, în sezoanele 2 și 5.

În noul sezon va fi pus la bătaie cel mai râvnit titlu de la Chefi la cuțite. Competiția se anunță a fi una strânsă.

Narcisa Birjaru este cea care a câștigat sezonul nouă al emisiunii. Tânăra a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Este și prima femeie care a reușit să obțină victoria în cadrul show-ului culinar.

Finalul sezonului nouă a fost difuzat în vara anului 2021, astfel că fanii sunt nerăbdători să urmărească noul sezon și să afle care sunt surprizele pe care acesta le aduce.

Gina Pistol a revenit la Antena 1, după o pauză de un an

La începutul anului, Gina Pistol a revenit pe platourile de filmare de la Antena 1, după ce a fost în concediu de maternitate.

Vedeta a prezentat sezonul nouă al emisiunii Chefi la cuțite până la battle-uri. Irina Fodor este cea care a înlocuit-o pentru restul sezonului.

Iubita lui Smiley se bucură de timpul petrecut alături de fiica ei, care s-a născut în martie 2021, însă și-a reluat proiectele profesionale în urmă cu câteva luni. Blondina a postat regulat imagini și clipuri video de pe platoul de filmare Chefi la cuțite.

Gina Pistol nu a prezenta nici sezonul patru Asia Espress și nu îl prezintă nici pe al cincilea, care acum este America Express.