Life

Când începe noul sezon Survivor România. Pe ce post de televiziune va fi difuzat show-ul

Când va începe noul sezon Survivor România. Schimbările de proporții la care ar trebuie să se aștepte fanii emisiunii fenomen.
08.06.2024 | 15:03
Cand incepe noul sezon Survivor Romania Pe ce post de televiziune va fi difuzat showul
Când va începe noul sezon Survivor România. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fanii emisiunii Survivor România au primit una dintre cele mai bune vești din ultima vreme. Nici bine nu s-a încheiat sezonul All Stars, că cei din producție au dezvăluit surpriza. Un nou sezon al emisiunii fenomen va fi difuzat în curând.

Cine va prezenta noul sezon Survivor România

Fără doar și poate, Survivor este una dintre cele mai de succes emisiuni din România. De când a fost preluată de PRO TV, comunitatea de fani a devenit mai mare ca niciodată. Pentru că producătorii au găsit rețeta succesului, se pare că formatul va mai avea un sezon.

ADVERTISEMENT

Survivor România va continua și se pare că deja au început căutările pentru Războinici. Nu va fi deloc o muncă ușoară, mai ales că știu cu toții cât de grele sunt condițiile din jungla dominicană.

De asemenea, nu va fi ușoară nici alcătuirea echipei Faimoșilor. De-a lungul timpului, multe vedete au făcut parte din emisiunea Survivor, însă unele dintre ele nu ar mai reveni în competiție. Viața în Republica Dominicană nu este deloc ușoară, iar asta le face pe multe vedete să zică ”pas” propunerii.

ADVERTISEMENT

Și, totuși, cineva ar vrea să se întoarcă ori de câte ori are ocazia. Este vorba despre Zanni, marele câștigător al sezonului Survivor All Stars 2024 și nu numai.

Zanni are acasă două trofee pentru ambele dăți în care a fost desemnat câștigătorul emisiunii difuzate la PRO TV. Asta le-a demonstrat tuturor că Zanni este unul dintre cei mai buni concurenți din toate timpurile. Cel mai probabil, dacă ar concura din nou, ar ajunge în finală.

ADVERTISEMENT

Când se va difuza noul sezon Survivor România și ce rol ar putea avea Zanni

Zanidache pare că este făcut pentru acest format și, până acum, nimeni nu l-a putut înfrânge. Din păcate, va mai trebui să treacă timp pentru ca dorința lui să se îndeplinească. Momentan, acesta nu va mai avea calitatea de concurent.

Publicul de acasă îl dorește în continuare pe Zanni în emisiune, însă în calitate de prezentator. Desigur, nu să îi ia locul lui Daniel Pavel, ci să fie mâna lui dreaptă.

ADVERTISEMENT

Cei din producție nu au oferit nicio informație despre cum va arăta sezonul viitor. Este mult prea devreme pentru asta, însă, un lucru este cert. Noul sezon va trebui să fie plin de surprize pentru ca cei de acasă să stea cu ochii lipiți de TV.

Cel mai probabil, noul sezon Survivor România va fi difuzat pe PRO TV începând cu luna ianuarie 2025. Va fi cea de-a doua carte sigură în jocul pentru audiențe, după mutarea lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu la MasterChef.

ADVERTISEMENT