Life

Când începe One True Singer, concursul muzical produs de HBO Max în România. Alina Eremia, în juriu

Concursul muzical „One True Singer”, produs de HBO Max în România, o are pe cântăreața Alina Eremia la masa juriului, alături de alte trei nume din industria muzicală.
18.03.2022 | 01:09
Cand incepe One True Singer concursul muzical produs de HBO Max in Romania Alina Eremia in juriu
Când începe One True Singer, concursul muzical produs de HBO Max. Sursa foto: Instagram/ Paginademedia.ro
ADVERTISEMENT

Concursul muzical „One True Singer” va debuta pe HBO Max pe 1 aprilie 2022. Din juriu face parte și Alina Eremia. Bruja (cântăreață), Șerban Cazan (producător muzical) și Alex Cotoi (compozitor) sunt ceilalți jurați aflați în căutarea următoarei vedete din industria muzicală.

Concursul muzical One True Singer va începe pe 1 aprilie, pe HBO Max

Vor participa 14 tineri artiști cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani vor participa la concurs și se vor lupta pentru marele premiu. Acesta constă în într-un contract de înregistrare în valoare de 50.000 de euro și încă 50.000 de euro în cont.

ADVERTISEMENT

Alina Eremia este încântată de acest proiect. Artista consideră că show-ul reprezintă o adevărată oportunitate pentru tinerii artiști aflați la început de drum.

„Îmi plac show-urile de talente pentru că îmi oferă posibilitatea să descopăr oameni talentați. Sunt de părere că One True Singer este o super oportunitate pentru cei care sunt la început de drum sau care visează să facă performanță în industria muzicală.

ADVERTISEMENT

Au șansa de a se întâlni cu nume mari, profesioniști în adevăratul sens al cuvântului, de a învăța de la ei și de a-și dezvolta aptitudinile. Abia aștept să înceapă show-ul, pentru ca toți cei de acasă să urmărească noua generație de artiști.”, a declarat Alina Eremia pentru click.ro.

„One True Singer” este primul show de talente din România produs de HBO Max. Concursul este realizat în colaborare cu casa de discuri Global Records.

ADVERTISEMENT

Selly este unul dintre prezentatorii emisiunii de talente, alături de Grasu XXL și Olivia Addams. Aceștia vor avea misiunea de a-i îndruma pe concurenți în drumul lor spre marele premiu.

Bruja: „Sunt extrem de încântată să fac parte din acest proiect”

Bruja este la fel de încântată de noul proiect, dar și de vocile pe care le-a descoperit până acum.

ADVERTISEMENT

„Sunt extrem de încântată să fac parte din acest proiect și profund onorată că sunt unul dintre membrii juriului, alături de acești artiști pe care îi admir.

Am fost încântată să cunosc toate aceste noi tinere talente și sunt convinsă că vor cuceri inimile oamenilor care vor urmări de acasă One True Singer.

Să-mi adaug propria notă personală și să contribui la formarea următoarei vedete din industria muzicală este, în același timp, un vis devenit realitate și o mare responsabilitate.”, a declarat cântăreața Bruja.

ADVERTISEMENT