Life

Când începe Puterea dragostei, sezonul 3. Actuala ediție se termină pe 26 iulie, dar reality-show-ul revine mai repede decât ți-ai putea imagina

16.07.2020 | 13:23
Cand incepe Puterea dragostei sezonul 3 Actuala editie se termina pe 26 iulie dar realityshowul revine mai repede decat tiai putea imagina
ADVERTISEMENT

Când începe Puterea dragostei, sezonul 3? Este întrebarea care stă pe buzele fanilor emisiunii, mai ales după ce au cunoscut-o pe noua prezentatoare, Cristina Mihaela Dorobanțu.

Puterea dragostei sezonul 3 începe pe 27 iulie

Răspunsul l-a dat chiar finalista primului sezon al emisiunii Bravo, ai stil. Data la care în casa din Turcia vor intra noi concurenți este 27 iulie!

ADVERTISEMENT

Așadar, show-ul revine pe micile ecrane în foarte scurt timp și nu la toamnă, așa cum se credea.

Emisiunea nu va face practic nicio pauză. Finala va fi difuzată pe 26 iulie, iar noul sezon va începe fix a doua zi, pe 27.

ADVERTISEMENT

Mulți specialiști în televiziune cred că postul de televiziune Kanal D riscă să suprasatureze din nou publicul împingând atât de aproape un sezon de altul. În mod normal, pentru ca un show să aibă un succes liniar, garantat, ar trebui să existe o pauză între sezoane.

Kanal D s-a mai fript o dată cu emisiunea Exatlon, ultimul sezon fiind cel mai slab din cele trei filmate, fapt pentru care, o bună perioadă turcii au ales să difuzeze altceva. Au revenit în cele din urmă cu Survivor, care a recuperat o parte a publicului Exatlon pe care au pierdut-o în sezonul 3.

ADVERTISEMENT

Finala sezonului actual, pe 26 iulie

Revenind la Puterea dragostei, până la noul sezon mai e un hop de trecut: finala din 26 iulie al sezonului actual, pe care ar putea să o câștige (după toate informațiile pe care le avem) Livian și Bianca.

„Pe măsură ce ne apropiem de Marea Finală emoțiile, tensiunile cresc, cum e si firesc. Am trecut, alaturi de concurenti, printr-o multime de stari sufletesti, m-am atasat de ei. Am suferit odata cu ei, m-am bucurat atunci cand ei au avut motive să fie fericiți.

ADVERTISEMENT

Am asistat si la izbucniri ale orgoliilor, la dezamagiri, pentru ca e omeneste sa treci si prin asa ceva. Pe 26 iulie, vom afla deznodamantul, sunt extrem de emotionata si eu in așteptarea Marii Finale”, este mesajul adresat de Andreea Mantea, care se desparte de această emisiune după doi ani de stat în Istanbul, potrivit wowbiz.ro.

 

ADVERTISEMENT