Life

Când începe sezonul 13 al emisiunii Românii au talent? Mihai Bobonete: „Smiley e cazul social”

Ce se întâmplă în culisele emisiunii Românii au talent. Sezonul 13 va avea premiera curând, iar jurații și antrenorii promit că va fi unul cu adevărat magic.
07.11.2022 | 17:37
Cand incepe sezonul 13 al emisiunii Romanii au talent Mihai Bobonete Smiley e cazul social
Ce se întâmplă în culisele show-ului Românii au talent. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sezonul 13 Românii au talent a fost denumit, sugestiv, magic. Jurații aprobă, la fel și cei doi prezentatori, care susțin că nici după atâția ani, concurenții nu contenesc din a-i uimi. În culisele show-ului e multă distracție, iar chimia dintre Andra, Mihai Bobonete, Dragoș Bucur, Andi Moisescu, Smiley și Pavel Bartoș este greu de trecut cu vederea.

Ce se întâmplă în culisele sezonului 13 Românii au talent? Jurații și prezentatorii, dezvăluiri din culise

Sezonul 13 al emisiunii Românii au talent se anunță a fi unul plin de surprize. Acesta va debuta în perioada ianuarie-februarie 2023, după cum a dezvăluit Cătălin Măruță în emisiunea sa.

ADVERTISEMENT

Jurații sunt aceeași de anul trecut: Andra, Mihai Bobonete, Dragoș Bucur și Andi Moisescu, iar prezentatori, ca întotdeauna, sunt Smiley și Pavel Bartoș.

Cu toții au participat la filmări, s-au distrat și s-au delectat cu numerele inedite ale concurenților. Din culisele show-ului, Andi Moisescu și Pavel Bartoș au vorbit despre ceea ce i-a impresionat.

ADVERTISEMENT

„Sunt niște numere atât de magice! Sunt anumite momente care par că nu sunt de pe Pământ. Cel puțin așa mi se pare mie. Sunt cel puțin două la care te întrebi…extratereștrii sau ceva”, a susținut Andi Moisescu.

„Noi fiind de la început, în sezonul 13 este greu să te mai uimească și să rămâi bujbe la ceva. Normal, admiri. Dar când și în sezonul 13 te întrebi de unde vin oamenii ăștia înseamnă că pentru cei care se uită la noi este ceva și mai și”, a completat Pavel Bartoș.

ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete despre Smiley: „E cazul social”

Din partea echipei La Măruță, jurații și prezentatorii emisiunii Românii au talent au primit două platouri cu mâncare, însă Mihai Bobonete n-a fost impresionat. Actorul a mărturisit că, în cazul lor, au nevoie de ceva mai mult pentru a se sătura, lucru de înțeles, mai ales în contextul în care filmările se întind pe parcursul a 15-16 ore.

„El nu știe cât mâncăm noi aicea? Șase platouri… nici nu ne uităm, asta mi se pare pauza de publicitate la noi. Ce este ăsta busuioc? Castraveți, ridichi.

ADVERTISEMENT

Astea dacă le prăjești se înmoaie ca dracii, nu-s bune de nimic. Nu înțeleg ce a făcut Măruță, și-a schimbat părerea despre noi? A venit a stat vreo 3 zile prin gradenă…”, a spus Mihai Bobonete.

Totuși, Smiley s-a arătat recunoscător pentru bucatele primite, din care s-a înfruptat cu poftă, fără a mai spune nimic. Acest lucru l-a făcut pe colegul său să afirme că el este cazul social al emisiunii.

„Pare că Smiley e cazul. E povestea socială. Nu vorbește, mănâncă și se uită așa…’Da, nenea’. El e primul număr în seara asta și de aia, îl luăm cu noi să se obișnuiască, că e foarte timid. Hai, baiatu’ ! Are un cântec și o doină…”, a adăugat Mihai Bobonete.

Smiley, despre rolul de tătic și „talentul” de a avea grijă de Josephine

Întrebat ce talente mai are în afară de muzică, Smiley a spus că niciunul, poate doar fluieratul. În schimb, când vine vorba de rolul de tătic, artistul se implică în toate activitățile care țin de creșterea fiicei lui și a Ginei Pistol.

„La muzică sunt campionate mondiale de fluierat și mă gândesc să particip. Nu știu dacă am talent, dar o fac destul de bine ( n.r schimbă scutece). Sunt eficient.

Fac tot ce trebuie să fac în materie de crescut copii, mai puțin mâncarea. De mâncat, mă pricep. Câteodată îi mănânc și resturile lui fii-mea, măr cu biscuiți…”, a dezvăluit Smiley la Pro TV.

ADVERTISEMENT