Life

Când începe sezonul 2 al serialului „Adela”. Anunțul făcut de Antena 1. Surpriză pentru telespectatori

Află când începe sezonul 2 al serialului „Adela”. Antena 1 a făcut anunțul despre noul sezon, care va începe în curând.
04.08.2021 | 13:32
Cand incepe sezonul 2 al serialului Adela Anuntul facut de Antena 1 Surpriza pentru telespectatori
Când începe sezonul 2 al serialului „Adela”. Anunțul făcut de Antena 1. Surpriză pentru telespectatori. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Află când începe sezonul 2 al serialului „Adela”. Producția a debutat în luna ianuarie a acestui an, iar acum actorii filmează pentru noul sezon, care va avea premiera în curând la Antena 1.

Serialul produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production va avea premiera chiar luna aceasta, potrivit anunțului făcut de Antena 1. Iată când vei îl vei putea urmări pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Când începe sezonul 2 al serialului „Adela”. Anunțul făcut de Antena 1

S-a aflat când va începe sezonul 2 al serialului „Adela – Adevăr și eliberare”. Anunțul a fost făcut de Antena 1 și aduce o surpriză pentru fani.

Telespectatorii vor putea urmări producția semnată de Ruxandra Ion și Dream Film Production începând de joi, 19 august, de la ora 20.30, la Antena 1, potrivit Observator.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii vor putea urmări continuarea poveștii, mai ales că ultimul episod din primul sezon s-a încheiat dramatic. Distribuția este formată din aceleași nume celebre care i-au cucerit pe fani.

Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu îi vor încânta pe telespectatori în fiecare săptămână.

ADVERTISEMENT

De asemenea, protagoniștii serialului sunt pregătiți să-i impresioneze pe fani. Mara Oprea, Oana Moșneagu și Alexandru Dunaev vor da viață, din nou, personajelor care i-au adus la inima publicului.

Noi intrigi și răsturnări de situație vor avea loc în sezonul al doilea „Adela”. Telespectatorii vor vedea cum continuă evenimentele din sezonul 1 și cum evoluează relația dintre personajele lor preferate. Dar, cel mai important, fanii se întreabă dacă adevărul despre Adela va ieși la iveală.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu personajele în sezonul 2

Mitu (Marian Râlea) a anunțat că vrea să divorțeze de Nuți (Anca Sigartău), femeia căreia i-a fost mereu alături. Ce se va întâmpla cu ei, din moment ce Mitu nu este de acord cu faptele comise de soția lui?

Livia (Cristina Ciobănașu) va lua și ea o decizie, după ce și-a dat seama că lucrurile nu sunt deloc ceea ce păreau în familia lor, care nu a fost niciodată perfectă, așa cum era văzut în aparență.

Ce planuri mai pregătește Marta (Carmen Ionescu), care s-a trezit din comă și o pune și pe asistenta ei, Rodica (Ioana Blaj), în fața faptului împlinit?

Situația nu este roz nici între Paul Andronic (Mihai Călin) și Mona (Andreea Ibacka). Soția lui a rămas, în sfârșit, însărcinată exact atunci când Ana-Maria revine în viața lui Paul.

Fanii așteaptă să vadă cum va evolua parcursul protagoniștilor, Adela (Mara Oprea), Andreea (Oana Moșneagu) și Mihai (Alexandru Dunaev).

Finalul sezonului 1 a fost unul încărcat de emoție și situații imprevizibile. Nunta dintre Adela și Mihai era pe cale să aibă loc, însă Andreea îi să surorii ei o veste neașteptată: „Sunt însărcinată! E copilul lui Mihai!”

Astfel, Adela decide să-l părăsească pe Mihai în ziua nunții și îi „permite” să fie împreună cu Andreea: „Tot ce-i al meu e şi al tău! Hai! Ia şi inelul! Vă meritaţi unul pe altul!”

Multe dintre întrebări își vor găsi răspunsul peste două săptămâni, atunci când sezonul doi va debuta la Antena 1.

ADVERTISEMENT
Tags: