Life

Când începe sezonul 4 Mireasa, prezentat de Simona Gherghe. Anunțul făcut de Antena 1

Când începe sezonul 4 Mireasa, prezentat de Simona Gherghe. Antena 1 a făcut anunțul despre data premierei noului sezon.
18.08.2021 | 12:40
Cand incepe sezonul 4 Mireasa prezentat de Simona Gherghe Anuntul facut de Antena 1
ADVERTISEMENT

S-a aflat când începe sezonul 4 Mireasa, show-ul matrimonial prezentat de Simona Gherghe. Antena 1 a făcut anunțul, iar noul sezon al emisiunii va avea premiera în această lună. Prima ediție a show-ului este tot mai aproape.

Simona Gherghe va fi alături de concurenții care își caută sufletul pereche și în acest sezon. Show-ul va fi difuzat în direct, iar cei care sunt în căutarea iubirii vor avea un drum lung de parcurs.

ADVERTISEMENT

Când începe sezonul 4 Mireasa, prezentat de Simona Gherghe. Anunțul făcut de Antena 1

S-a aflat când începe sezonul 4 al show-ului matrimonial Mireasa. Potrivit anunțului făcut de Antena 1, noul sezon va avea premiera la finalul acestei luni.

Telespectatorii vor putea urmări emisiunea începând cu data de 28 august 2021, atunci când va avea premiera noul sezon.

ADVERTISEMENT

Noi concurenți vor veni pentru a-și căuta sufletul pereche. Cei care pășesc în platoul emisiunii au o singură dorință, aceea de a găsi persoana care să le fie alături pentru tot restul vieții.

Rămâne de văzut câți dintre acești concurenți își vor îndeplini visul și vor face o nuntă mare la final de sezon sau după finală.

ADVERTISEMENT

Acest sezon vine cu numeroase surprize pentru participanți, dar și pentru telespectatorii care urmăresc cu sufletul la gură evoluția acestora.

Fanii emisiunii așteaptă cu nerăbdare să vadă cine sunt fetele și băieții care vor să-și găsească marea iubire prin intermediul acestui show.

ADVERTISEMENT

Cine a câștigat sezonul 3 Mireasa

Cel de-al treilea sezon al show-ului matrimonial a ajuns la final în urmă c câteva săptămâni. Liviu și Maria sunt câștigătorii acestui sezon și au plecat acasă cu premiul de 40.000 de mii de euro.

De altfel, aceștia au făcut nunta în platoul Antena 1. Liviu și Maria au dezvăluit ce vor face cu suma mare de bani pe care au obținut-o ca urmare a victoriei lor.

Cei doi îndrăgostiți au de gând să-și achiziționeze un apartament în București ca să nu mai existe probleme c distanța dintre ei.

„Cred că ideea de câștigători, pe lângă bani, că am învins totul, contează mult. Cu banii, o să-i punem acolo, să ne luăm un apartament în București, să nu mai fie discuția Giurgiu-Maramureș”, a declarat Maria în cadrul emisiunii.

ADVERTISEMENT