Life

Când începe sezonul 5 Mireasa. Simona Gherghe a făcut anunțul așteptat de fani

Simona Gherghe a anunțat când va începe sezonul 5 al emisiunii „Mireasa”. Prezentatoarea de televiziune le-a dat telespectatorilor vestea mult așteptată.
01.12.2021 | 17:00
Cand incepe sezonul 5 Mireasa Simona Gherghe a facut anuntul asteptat de fani
Simona Gherghe a dezvăluit când începe sezonul cinci „Mireasa”. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe i-a anunțat pe telespectatori când va începe noul sezon al emisiunii „Mireasa”. Mai sunt aproape trei săptămâni până la finalul sezonului 4. Fanii se întreabă deja când va reveni show-ul matrimonial la Antena 1.

Prezentatoarea TV a precizat că sezonul cinci va avea premiera anul viitor.

Vedeta a făcut anunțul chiar în cadrul emisiunii. Acest sezon se apropie cu pași repezi de marele final, care va fi difuzat înainte de sărbători.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a anunțat când începe sezonul 5 Mireasa

Simona Gherghe a anunțat, la Antena 1, că sezonul 5 al show-ului matrimonial „Mireasa” va avea premiera în ianuarie 2022. Momentan, prezentatoarea nu a spus care este data exactă la care fanii vor putea urmări noul sezon.

Finala sezonului patru va fi difuzată duminică, 19 decembrie 2021. Concurenții emisiunii își vor petrece sărbătorile alături de cei dragi și nu în casa Mireasa.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei, în acest moment sunt în măsură să vă anunț că finala sezonului al patrulea al emisiunii Mireasa va fi pe 19! 19 decembrie”, a anunțat Simona Gherghe în urmă cu mai bine de două săptămâni.

Concurenții și fanii emisiunii nu se așteptau la acest anunț. Din moment ce sezonul trei a durat aproape un an, aceștia se așteptau ca al patrulea să fie la fel.

ADVERTISEMENT

Cum se alege cuplul câștigător la Mireasa

Cuplul câștigător va fi ales de public, iar premiul cel mare valorează 40.000 de euro. Pentru a intra în posesia premiului, cuplul câștigător trebuie să se căsătorească în direct, în platoul emisiunii.

Câștigătorii intră în posesia premiului în maxim 90 de zile de la data difuzării finalei. Înmânarea se face pe baza certificatului de căsătorie pentru a dovedi că cei doi sunt în continuare căsătoriți.

ADVERTISEMENT

În cazul în care cuplul ales de public refuză să se căsătorească sau evenimentul nu poate avea loc din orice alt motiv, cuplul situat pe locul doi al clasamentului devine câștigător dacă alege să se căsătorească live, iar premiul va fi de 30.000 de euro.

Dacă nici cuplul de pe locul doi nu vrea să oficieze nunta în direct, atunci cuplul clasat pe locul trei în preferințele publicului poate intra în posesia sumei de 20.000 de euro dacă cei doi aleg să se căsătorească în finala „Mireasa”.

Perechea de pe locul al patrulea poate câștiga 10.000 de euro dacă va face nunta live, în cazul în care niciunul dintre primele trei cupluri nu își dorește acest lucru.

Dacă primele patru cupluri din clasament refuză nunta în direct, un premiu în valoare de 5.000 de euro îi revine perechii de pe locul cinci dacă alege să se căsătorească în finala show-ului matrimonial.

Fiecare premiu se împarte în mod egal între cei doi parteneri.

În situația în care niciunul dintre cele cinci cupluri nu vrea să se căsătorească în direct, atunci publicul își va alege fata și băiatul favorit din acest sezon.

Cei doi favoriți ai săptămânii în care este difuzată finala câștigă fiecare câte un premiu în valoare de 10.000 de euro brut.

ADVERTISEMENT