Life

Când începe sezonul 6 al emisiunii Mireasa. Concurenții merg cu zece zile mai devreme în Istanbul

S-a aflat când începe cel de-al 6-lea sezon al emisiunii Mireasa. Concurenții vor merge cu zece zile mai devreme la Istanbul, acolo unde se va filma noua ediție spre finalul lunii august.
11.08.2022 | 17:55
Cand incepe sezonul 6 al emisiunii Mireasa Concurentii merg cu zece zile mai devreme in Istanbul
Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Mireasa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Noul sezon Mireasa va începe la sfârșitul lunii august 2022! Pregătirile pentru reality-show-ul matrimonial de la Antena 1 sunt în toi, iar plecarea spre Turcia, țară în care se va filma ediția cu numărul 6 se va face cu 10 zile înainte de startul show-ului.

Noul sezon Mireasa începe pe 29 august 2022

Potrivit paginii de Instagram Viperele vesele, concurenții vor porni spre Istanbul pe 19 august 2022. Aceștia vor filma acolo videoclipurile de prezentare și s-ar putea să aibă parte și de câteva întâlniri interesante.

ADVERTISEMENT

Conform sursei mai sus menționate, emisiunea ar urma să se difuzeze din 29 august, la Antena 1. Gazda show-ului matrimonial va fi în continuare Simona Gherghe, cea care a prezentat și sezoanele anterioare.

Cel de-al 5-lea sezon Mireasa a fost câștigat de perechea formată din Giovana și Sese. Pe locul al doilea s-au situat Sabrina și Perneș. Cele două cupluri din marea finală sunt și acum împreună, semn că poveștile de iubire care s-au înfiripat în casa din Buftea sunt unele destul de rezistente.

ADVERTISEMENT

„Faptul că am terminat lideri de piață ne dă tuturor o mare motivație”

Amfitrioana show-ului de la Antenă a vorbit, de curând, pentru FANATIK despre concursul-fenomen pe care îl prezintă de ani buni.

„Cel mai lung (sezon de Mireasa, n. red.) de până acum. A fost un efort și pentru echipă să ducă în spate atâtea luni de reality-show. Gândește-te că primii concurenți au intrat în casă în iarnă și au ieșit acum, în miezul verii.

ADVERTISEMENT

L-am simțit ca pe un maraton, dar faptul că am terminat lideri de piață ne dă tuturor o mare motivație”, ne-a spus Simona Gherghe.

Emisiunea Mireasa se numea înainte „Mireasă pentru fiul meu”. Prima oară, acest reality show a fost prezentat de Mirela Boureanu Vaida. Competiția a debutat pe micile ecrane pentru prima oară în anul 2007, la Kanal D, sub tutela Gabrielei Cristea.

ADVERTISEMENT

Înainte ca producția să se mute la Antenă, concursul avea o cu totul altă denumire, și anume „Noră pentru mama”.

ADVERTISEMENT