Fotbal intern

Când începe sezonul din Liga 1 Betano 2019/2020. Data la care se joacă prima etapă

20.05.2019 | 00:01
Cand incepe sezonul din Liga 1 Betano 20192020 Data la care se joaca prima etapa
Când începe sezonul din Liga 1 Betano 20192020

FCSB a ratat titlul în Liga 1 Betano pentru al patrulea sezon consecutiv. Gigi Becali nu a suportat eșecul și l-a anunțat pe Mihai Teja că este liber să plece înaintea ultimei etape din play-off. 

Când începe sezonul din Liga 1 Betano 2019/2020

Locul lui Teja pe banca tehnică va fi luat de Edward Iordănescu, informație dezvăluită în premieră de FANATIK. Acesta va ajunge pe banca roș-albaștrilor după încheierea play-out-ului, acolo unde este angrenat împreună cu Gaz Metan în cursa pentru locul 7. Iordănescu va avea apoi o scurtă perioadă la dispoziție pentru a pregăti noul sezon.

Sezonul 2019/2020 din Liga 1 Betano va începe în weekend-ul 14-15 iulie 2019. Până la stabilirea țintarului, FCSB va afla deja cu cine va evolua în primul tur preliminar din Europa League, acolo unde va debuta cu trei zile mai repede.

CFR Cluj este cu gândul la meciurile din preliminariile Ligii Campionilor, dar, în același timp, ardelenii încearcă să realizeze o triplă istorică pentru club, după ce au triumfat în precedentele două sezoane din Liga 1 Betano. Singura echipă care a câștigat titlul de trei ori consecutiv după Revoluție este tocmai FCSB.

Nu doar CFR Cluj și FCSB atacă titlul în următorul sezon. Pe listă se înscrie și U Craiova, formație care ar fi vrut trofeul și în actuala stagiune, doar că lipsa de experiență și un lot mult prea subțire au făcut ca oltenii să încheie sezonul pe un nedorit loc 4. Prin vocea patronului Mihai Rotaru, Craiova a anunțat că vrea să câștige campionatul în sezonul 2019/2020.

Viitorul în stand-by, Dinamo cu planuri mari

Viitorul în stand-by, Dinamo cu planuri mari
Viitorul în stand-by, Dinamo cu planuri mari

Nu este clar ce își va propune Viitorul. Gică Hagi a declarat în nenumărate conferințe de presă că vrea susținere financiară, însă, momentan, nu a ajuns la un consens cu niciun investitor. În plus, sunt toate șansele ca Viitorul să se despartă în această vară de cel mai bun om al său, Ianis Hagi, care ar putea fi transferat pe o sumă importantă de bani în vestul Europei.

Recenzii carti din literatura universala.

La fel de incert este și obiectivul pe care Astra îl va avea în următorul sezon. Obișnuită cu prezențele în play-off, Astra are mari probleme financiare, iar clubul nu pare capabil să mai repete performanțele din acest an.

Paradoxal, o echipă care și-a anunțat intențiile la câștigarea titlului este Dinamo, aflată de fiecare dată în play-out în ultimele două sezoane. Mircea Rednic a creionat deja un prim 11 competitiv, dar a anunțat că va mai transfera minimum patru jucători pentru a-și propune titlul și Cupa.

Tags: