News

A început Simfonia Apei. Spectacol de apă și lumini la Fântânile din Piața Unirii FOTO şi VIDEO

04.05.2019 | 18:05
Imagine cu spectacolul de anul trecut de la Piața Unirii. Foto: hepta.ro

Simfonia Apei 2019 are loc pe 4 și 5 mai. Centrul Bucureștiul va prinde culoare de la ora 21:00, când fântânile din Piața Unirii vor dansa pe ritmuri clasice și se vor lumina în culori puternice creând un spectacol care merită văzut. Concertul organizat de Primăria Capitalei în colaborare cu Apa Nova ar putea fi eclipsat de ploile de scurtă durată care sunt anunțate în această seară.

Simfonia Apei 2019 este despre valorile românești

Fântânile din Piața Unirii au fost redeschise anul trecut după o perioadă de reparații. Procesul de reabilitare a fost asigurat de compania Apa Nova, iar primul spectacol Simfonia Apei a avut loc de Zilele Bucureștiului, în toamna lui 2018. Atunci s-au strâns mii de oameni să vadă spectacolul de lumină și culoare al apei.

Tema din acest an este cea a valorilor românești. Ele vor fi puse în relief într-o manieră inedită, căci organizatorii promit un show inedit, cu mult peste cel de anul trecut. Organizatorii s-au gândit la patru teme importante care vor fi evidențiate de spectacolul de la Unirii, toate despre România și valorile ei.

 

https://www.facebook.com/SimfoniaApei/videos/1286995508114234/

Fântânile din Piața Unirii funcționează după o tehnologie de ultimă generație

Tematicile sunt: pionierii aviației românești, legendele sportului românesc și realizările lor la nivel internațional, geniile culturii românești din toate artele și Bucureștiul, capitală europeană. “În piața Unirii din Capitala României se află primele fântâni din Europa care au o tehnologie de ultimă generație și oferă astfel o nouă perspectivă de dezvoltare urbană, prin intermediul apei.

De aceea, considerăm că spectacolele fântânilor sunt un prilej de mândrie pentru întreaga țară. Simfonia Apei din acest an va aduce în prim-plan valorile românești, care ne unesc pe noi, românii, și care au făcut cunoscută România în lume. Am selectat pentru show-urile din acest an un mix de melodii care vor pune în valoare dinamica și energia apei și vor transmite emoția pe care ne-o dorim pentru a cinsti și sărbători valorile noastre românești”, transmite Apa Nova într-un comunicat de presă.

 

Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic...
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă....
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă. Prin ce incident grav trecuse la începutul anului
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi...
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea! Detaliul neştiut despre milionarul român
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au...
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au rezistat
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”