News

A început Simfonia Apei. Spectacol de apă și lumini la Fântânile din Piața Unirii FOTO şi VIDEO

04.05.2019 | 18:05
Imagine cu spectacolul de anul trecut de la Piața Unirii. Foto: hepta.ro

Simfonia Apei 2019 are loc pe 4 și 5 mai. Centrul Bucureștiul va prinde culoare de la ora 21:00, când fântânile din Piața Unirii vor dansa pe ritmuri clasice și se vor lumina în culori puternice creând un spectacol care merită văzut. Concertul organizat de Primăria Capitalei în colaborare cu Apa Nova ar putea fi eclipsat de ploile de scurtă durată care sunt anunțate în această seară.

Simfonia Apei 2019 este despre valorile românești

Fântânile din Piața Unirii au fost redeschise anul trecut după o perioadă de reparații. Procesul de reabilitare a fost asigurat de compania Apa Nova, iar primul spectacol Simfonia Apei a avut loc de Zilele Bucureștiului, în toamna lui 2018. Atunci s-au strâns mii de oameni să vadă spectacolul de lumină și culoare al apei.

Tema din acest an este cea a valorilor românești. Ele vor fi puse în relief într-o manieră inedită, căci organizatorii promit un show inedit, cu mult peste cel de anul trecut. Organizatorii s-au gândit la patru teme importante care vor fi evidențiate de spectacolul de la Unirii, toate despre România și valorile ei.

 

LIVE | Simfonia Apei

Acesta a fost show-ul de debut al fântânilor, prezentat de Apa Nova București!Pentru spectacolul complet, CU SUNET?, intrați aici: http://apanovabucuresti.ro/simfonia-apei/

Gepostet von Simfonia apei am Samstag, 4. Mai 2019

Fântânile din Piața Unirii funcționează după o tehnologie de ultimă generație

Tematicile sunt: pionierii aviației românești, legendele sportului românesc și realizările lor la nivel internațional, geniile culturii românești din toate artele și Bucureștiul, capitală europeană. “În piața Unirii din Capitala României se află primele fântâni din Europa care au o tehnologie de ultimă generație și oferă astfel o nouă perspectivă de dezvoltare urbană, prin intermediul apei.

De aceea, considerăm că spectacolele fântânilor sunt un prilej de mândrie pentru întreaga țară. Simfonia Apei din acest an va aduce în prim-plan valorile românești, care ne unesc pe noi, românii, și care au făcut cunoscută România în lume. Am selectat pentru show-urile din acest an un mix de melodii care vor pune în valoare dinamica și energia apei și vor transmite emoția pe care ne-o dorim pentru a cinsti și sărbători valorile noastre românești”, transmite Apa Nova într-un comunicat de presă.