Sport

Când își prezintă FCSB noul echipament. Eveniment fastuos pus la cale de Betano, sponsorul principal al campioanei României

Așteptarea a luat sfârșit. Fanii celor de la FCSB află când își prezintă campioana en-titre noul echipament. Betano, sponsorul principal, a pus la cale un eveniment pe cinste
29.06.2024 | 20:18
Cand isi prezinta FCSB noul echipament Eveniment fastuos pus la cale de Betano sponsorul principal al campioanei Romaniei
Când își prezintă FCSB noul echipament. Eveniment fastuos pus la cale de Betano, sponsorul principal al campioanei României. FOTO: Facebook FCSB
ADVERTISEMENT

Când își prezintă FCSB noul echipament? Întrebarea era pe buzele tuturor fanilor campioanei României. Așteptarea a luat sfârșit, iar conducerea roș-albaștrilor a anunțat când și unde va avea loc lansarea noului kit.

Când își prezintă FCSB noul echipament. Betano o îmbracă în haine noi pe campioană

FCSB se pregătește de startul noului sezon. Primul meci oficial al roș-albaștrilor este joi, 4 iulie, de la ora 20:00. Campioana en-titre o va înfrunta pe Corvinul Hunedoara în Supercupa României. Partida se va juca în Ghencea, pe stadionul „Steaua”, iar fanii vor avea ocazia să îi vadă în haine noi pe fotbaliștii lui Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

Conducerea celor de la FCSB, echipă care tocmai s-a întors din cantonamentul din Olanda, a dezvăluit când și unde va fi prezentat noul echipament. Evenimentul are loc luni, 1 iulie, de la ora 16:00, într-un centru comercial din București.

„Campionii s-au întors din cantonament și vă așteaptă, împreună cu partenerii de la Betano România, să vedeți noile echipamente de joc, pe care le vor folosi în sezonul 2024-2025!

ADVERTISEMENT

Când? Luni, 1 iulie, începând cu ora 16:00. Unde? La Unirea Shopping Center, în aripa de pe Bulevardul Corneliu Coposu. Ne vedem acolo!”, a scris FCSB, pe pagina oficială de Facebook.

Evenimentul este deschis publicului, iar activitatea cu presa va începe la ora 15:00. Foarte probabil, la lansarea noului echipament vor participa și achizițiile din această vară ale campioanei. FCSB i-a transferat în acest mercato pe Marius Ștefănescu, Daniel Popa și David Kiki. Toate mutările au fost anunțate în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Schimbare importantă pentru roș-albaștri. Cum va arăta echipamentul celor de la FCSB

Mihai Stoica, președintele CA de la FCSB, a anunțat încă din luna mai cum va arăta noul echipament al campioanei României. În ediția precedentă, echipa lui Charalambous a avut trei kit-uri diferite: roșu complet (acasă), albastru complet (deplasare) și alb complet (neutru). Pe ultimul l-a folosit la ultima etapă din play-off, când FCSB a primit trofeul de campioană.

În sezonul 2024-2025 va avea însă loc o schimbare în ceea ce privește echipamentul de joc. Fotbaliștii celor de la FCSB vor îmbrăca tricouri albastre la meciurile considerate pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

„Următorul echipament de acasă va fi: jambiere albastre, șorturi roșii, tricouri albastre”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT
1,40 este cota Betano pentru „1 solist” la FCSB - Corvinul Hunedoara