Life

Când își vor boteza Culiță Sterp și Daniela Iliescu fiul. Mama artistului i-a dat de gol

Culiță Sterp și Daniela Iliescu își vor boteza fiul în perioada următoare, iar mama artistului este cea care i-a dat de gol.
13.08.2021 | 19:16
Cand isi vor boteza Culita Sterp si Daniela Iliescu fiul Mama artistului ia dat de gol
Când își vor boteza Culiță Sterp și Daniela Iliescu fiul. Mama artistului i-a dat de gol. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp și Daniela Iliescu își vor boteza fiul în această toamnă, iar cea care i-a dat de gol este chiar mama Geta. Artistul a devenit tătic în luna iulie, atunci când partenera lui a adus pe lume primul lor copil.

Fostul concurent de la Survivor România este în culmea fericirii de când a venit pe lume micuțul Milan. El și iubita lui se pregătesc să-l creștineze pe fiul lor, iar acest lucru se va întâmpla în curând.

ADVERTISEMENT

Când își vor boteza Culiță Sterp și Daniela Iliescu fiul. Mama artistului i-a dat de gol

Culiță Sterp și Daniela Iliescu își vor boteza fiul în perioada următoare. Mama Geta este cea care a dezvăluit această informație despre marele eveniment.

La aproape două luni de când s-a născut Milan, Culiță Sterp și Daniela Iliescu se pregătesc să-l creștineze pe micuț. Evenimentul va avea loc în octombrie, după cum a dezvăluit mama Geta, cea care i-a dat viață artistului.

ADVERTISEMENT

„Culiță va boteza în octombrie”, a declarat mama Geta pentru fanii curioși, potrivit viva.ro. 

În familia fostului concurent de la Survivor România a avut deja loc un eveniment important. Sora artistului, Ileana, a botezat-o pe fiica ei, Carla, cu puțin timp în urmă.

ADVERTISEMENT

Ileana Sterp și Daniela Iliescu au fost însărcinate în aceeași perioadă, sora lui Culiță fiind prima dintre ele care a dat naștere.

Cum s-au cunoscut Culiță Sterp și Daniela Iliescu

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, se cunosc încă de când erau la liceu, chiar în aceeași clasă. Cântărețul era îndrăgostit de Daniela, însă îi era rușine să-și recunoască sentimentele față de ea.

ADVERTISEMENT

Artistul a mai spus că nici ea nu îi dădea foarte multă atenție la vremea respectivă, deși era conștientă că el o place.

Tânărul chiar i-a scris Danielei o scrisoare la terminarea liceului, spunându-i cât de mult o adora pe ea, dar și glumele și râsul ei.

„Noi am fost în aceeași clasă. Mie-mi plăcea de ea din liceu, dar ea nu știa. Adică știa, dar nu prea mă băga în seamă. (…) Îmi plăcea rău de ea în liceu, era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun”, a declarat Culiță Sterp în cadrul unui vlog pe YouTube.

Interpretul de muzică de petrecere a fost descalificat de la Survivor România ca să poată fi acasă, alături de iubita lui însărcinată, care urma să nască foarte curând.

ADVERTISEMENT